To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Spill musikk på Bluetooth-høyttalere eller -hodetelefoner

Strøm musikk som spilles på Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din, til Bluetooth-kompatible høyttalere eller hodetelefoner.

Merk: Alt medieinnhold spilles på den eksterne høyttaleren som er koblet sammen med Google Nest- eller Home-enheten. Alarmer, nedtellinger og svar fra Google-assistenten spilles på Google Nest- eller Home-enheten.

Trinn 1. Koble en Bluetooth-høyttaler til Google Nest- eller Home-enheten

Følg disse trinnene hvis dette er den første gangen du kobler høyttaleren til Google Nest- eller Home-enheten.

1. Slå på Bluetooth-høyttaleren, og sett den i sammenkoblingsmodus. Trykk på sammenkoblingsknappen på Bluetooth-høyttaleren, hvis det er mulig.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Forsikre deg om at du har valgt riktig hjem. Du finner navnet på hjemmet øverst på skjermen. For å bytte hjem, trykk på pilen ved siden av hjemnavnet.
  4. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  5. Øverst trykker du på Innstillinger etterfulgt av Lyd.
    • Hvis dette er første gang du bruker Bluetooth på denne enheten, trykker du på Tilkoblede Bluetooth-enheter etterfulgt av Slå på tilkoblingsmodus etterfulgt av gå tilbake til Lyd.
  6. Trykk på Standard musikkhøyttaler etterfulgt av Koble til Bluetooth-høyttaler. Nå skanner Google Nest- eller Home-enheten etter Bluetooth-enheter.
  7. Trykk på Bluetooth-enheten når den vises på skjermen etterfulgt av Ferdig.
  8. Nå kobles den til Google Nest- eller Home-enheten.

Tips for sammenkobling og tilkobling av enheter

• Du kan bare ha én Bluetooth-høyttaler eller ett par Bluetooth-hodetelefoner tilkoblet for musikkavspilling om gangen.
  • Når du har koblet sammen en Bluetooth-høyttaler med Google Nest- eller Home-enheten, gjenkjennes den automatisk, med mindre den kobles fra eller slås av.
  • Du kan koble sammen Google Nest- eller Home-enheten med flere Bluetooth-kompatible høyttalere eller hodetelefoner, men den kobler bare til den sist tilkoblede enheten.
  • Sjekk hvilke mobilenheter som er koblet til Google Nest- eller Home-enheten.

Trinn 2. Spill musikk

Når Bluetooth-høyttaleren er koblet til Google Nest- eller Home-enheten, kan du bruke grunnleggende og avanserte musikkommandoer for å høre på musikk og spillelister.

Bruk en høyttalergruppe

Hvis du vil spille medieinnhold på flere høyttalere samtidig, kan du opprette en høyttalergruppe. For å inkludere en Bluetooth-høyttaler, legg til den sammenkoblede Google Nest- eller Home-enheten i gruppen.

Merk: Du må kanskje gjøre justeringer for å kompensere for avspillingsforsinkelsen som kan oppstå ved bruk av Bluetooth-enheter. Finn ut hvordan du korrigerer forsinkelser i gruppeavspilling.

Koble Bluetooth-høyttalere fra Google Nest- eller Home-enheten

Du kan koble Bluetooth-høyttalere fra Google Nest- eller Home-enheten samtidig som du lar dem være sammenkoblet.

Med Google Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på Nest- eller Home-enheten som Bluetooth-enheten er koblet sammen med.
  3. Trykk på Innstillinger etterfulgt av Lyd etterfulgt av Standard musikkhøyttaler.
  4. Trykk på enheten du vil koble fra.
  5. Bluetooth-høyttaleren kobles fra Home- eller Nest-enheten, men den er fortsatt sammenkoblet.

Med stemmen

Si «Hey Google, koble fra Bluetooth».

Merk: Bluetooth-høyttaleren fortsetter å være koblet til Google Nest- eller Home-enheten frem til du kobler dem fra hverandre.

Koble en Bluetooth-høyttaler til Google Nest- eller Home-enheten din på nytt

Når du bruker trinnene ovenfor for å koble sammen en Bluetooth-høyttaler og Google Nest- eller Home-enhet, gjenoppretter Google Home tilkoblingen automatisk, med mindre Bluetooth-høyttaleren kobles fra eller slås av.

Hvis ikke Bluetooth-høyttaleren kobles til automatisk, bør du følge disse trinnene:

Med Google Home-appen

1. Slå på Bluetooth-høyttaleren (eller sørg for at den er i en modus hvor den godtar tilkoblinger).
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på Nest- eller Home-enheten du vil koble Bluetooth-enheten til.
  4. Trykk på Innstillinger etterfulgt av Lyd etterfulgt av Standard musikkhøyttaler.
  5. Trykk på enheten du vil koble til på nytt.
  6. Bluetooth-høyttaleren kobles til Nest- eller Home-enheten på nytt.

Med stemmen

1. Sørg for at Bluetooth-høyttaleren er slått på (eller i en modus hvor den godtar tilkoblinger).
  2. Si «Hey Google, koble til Bluetooth».

Koble en høyttaler og Google Nest- eller Home-enhet fra hverandre

Dette fører til at Bluetooth-høyttaleren fjernes fra listen over sammenkoblede enheter. Du må koble den til på nytt for å bruke den igjen.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på Google Nest- eller Home-enheten du vil koble fra.
  3. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger etterfulgt av Lyd etterfulgt av Tilkoblede Bluetooth-enheter.
  4. Trykk på X ved siden av enheten du vil koble fra etterfulgt av Koble fra.

Løs et problem

Bluetooth-høyttaleren min er koblet til, men det kommer ingen lyd

Hvis Bluetooth-høyttaleren er fullstendig tilkoblet, men du ikke hører lyd, bør du prøve disse trinnene:

Trinn 1. Sjekk volumet på enheten

• Bluetooth-høyttaleren
  • Google Nest- eller Home-enheten
  • Med stemmen: For å justere volumet, si «Hey Google, skru opp lyden»

Trinn 2. Koble til enhetene dine på nytt

1. Koble enheter fra hverandre
  2. Koble sammen enheter