To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Musiikin soittaminen Bluetooth-kaiuttimilla tai ‑kuulokkeilla

Striimaa Google Nest- tai Home ‑kaiuttimella tai ‑näytöllä toistamaasi musiikkia haluamiisi Bluetooth-kaiuttimiin tai ‑kuulokkeisiin.

Huom. Kaikki media toistetaan ulkoisella kaiuttimella, josta on muodostettu laitepari Google Nest- tai Google Home ‑laitteen kanssa. Hälytykset, ajastimet ja Google Assistantin vastaukset toistetaan Google Nest- tai Google Home ‑laitteellasi.

Vaihe 1. Muodosta laitepari Bluetooth-kaiuttimen ja Google Nest- tai Google Home ‑laitteen välille ja yhdistä ne

Suorita nämä vaiheet, jos yhdistät kaiutinta Google Nest- tai Google Home ‑laitteeseen ensimmäistä kertaa.

1. Laita Bluetooth-kaiutin päälle ja varmista, että se on parinmuodostustilassa. Paina parinmuodostuspainiketta Bluetooth-kaiuttimessasi, jos mahdollista.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Varmista, että olet oikeassa kodissa. Kodin nimi näkyy näytön yläreunassa. Voit vaihtaa kodin koskettamalla sen nimen vieressä näkyvää nuolta.
  4. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  5. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Audio.
    • Jos käytät Bluetoothia ensimmäisen kerran tällä laitteella, valitse Bluetooth-laiteparit ja sitten Siirry laiteparitilaan ja sitten palaa kohtaan Audio.
  6. Valitse Oletusmusiikkikaiutin ja sitten Yhdistä Bluetooth-kaiutin. Google Nest- tai Google Home ‑laitteesi alkaa etsiä Bluetooth-laitteita.
  7. Valitse Bluetooth-laite, kun se tulee näkyviin näytölle ja sitten Valmis.
  8. Bluetooth-laitteesi muodostaa nyt laiteparin Google Nest- tai Google Home ‑laitteen kanssa.

Vinkkejä parinmuodostukseen ja laitteiden yhdistämiseen

• Voit soittaa musiikkia vain yhdestä yhdistetystä Bluetooth-kaiuttimesta tai yksistä Bluetooth-kuulokkeista kerrallaan.
  • Kun muodostat laiteparin Bluetooth-kaiuttimesta ja Google Nest- tai Google Home ‑laitteesta ja yhdistät ne, yhteys muodostetaan automaattisesti, ellei kaiuttimen yhteys katkea tai ellei sitä laiteta pois päältä.
  • Voit muodostaa laiteparin Google Nest- tai Google Home ‑laitteesta useaan Bluetooth-yhteensopivaan kaiuttimeen tai kuulokkeeseen, mutta yhteys muodostetaan vain viimeksi yhdistettyyn laitteeseen.
  • Tarkista, mitkä mobiililaitteet on yhdistetty Google Nest- tai Google Home ‑laitteeseen.

Vaihe 2. Soita musiikkia

Kun Bluetooth-kaiuttimesta on muodostettu laitepari Google Nest- tai Google Home ‑laitteen kanssa ja yhdistetty niihin, käytä musiikin perus- ja lisäkomentoja musiikin ja soittolistojen kuunteluun.

Kaiutinryhmän käyttäminen

Jos haluat toistaa mediaa useista kaiuttimista samaan aikaan, voit luoda kaiutinryhmän. Jos haluat lisätä Bluetooth-kaiuttimen, lisää ryhmään liitetty Google Nest- tai Google Home ‐laite.

Huom. Sinun on ehkä säädettävä toiston viivettä, jonka Bluetooth-laitteen käyttö voi aiheuttaa. Miten ryhmätoiston viiveet korjataan.

Bluetooth-kaiuttimen ja Google Nest- tai Google Home ‑laitteen yhteyden katkaiseminen

Voit katkaista Bluetooth-kaiuttimen yhteyden Google Nest- tai Google Home ‑laitteesta, mutta säilytä laitepari.

Google Home ‑sovelluksen käyttäminen

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa pitkään Nest- tai Home-laitetta, johon Bluetooth-laite on yhdistetty.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Audio ja sitten Musiikin oletuskaiutin.
  4. Valitse laite, jonka yhteyden haluat katkaista.
  5. Bluetooth-kaiuttimen yhteys Google Nest- tai Google Home ‑laitteeseen katkaistaan, mutta laitepari säilyy.

Äänikomennoilla

Sano "Hei Google, katkaise Bluetooth-yhteys."

Huom. Bluetooth-kaiutin pysyy yhteydessä Google Nest- tai Google Home ‑laitteeseen, kunnes katkaiset yhteyden.

Bluetooth-kaiuttimen ja Google Nest- tai Google Home ‑laitteen yhdistäminen uudelleen

Kun muodostat laiteparin Bluetooth-kaiuttimesta ja Google Nest- tai Google Home ‑laitteesta ja yhdistät ne edellä kuvattujen ohjeiden mukaisesti, Google Nest- tai Google Home ‑laite muodostaa automaattisesti yhteyden uudelleen, ellei Bluetooth-kaiuttimen yhteys katkea tai ellei sitä laiteta pois päältä.

Jos Bluetooth-kaiutin ei muodosta yhteyttä automaattisesti, suorita nämä vaiheet.

Google Home ‑sovelluksen käyttäminen

1. Käynnistä Bluetooth-kaiutin (tai varmista, että se pystyy hyväksymään yhteyksiä).
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Kosketa pitkään Nest- tai Home-laitetta, johon haluat yhdistää Bluetooth-laitteen.
  4. Valitse Asetukset ja sitten Audio ja sitten Musiikin oletuskaiutin.
  5. Valitse laite, jonka yhteyden haluat muodostaa uudelleen.
  6. Bluetooth-kaiutin muodostaa uudelleen yhteyden Google Nest- tai Google Home ‑laitteeseen.

Äänikomennoilla

1. Varmista, että Bluetooth-kaiutin on päällä (tai varmista, että se pystyy hyväksymään yhteyksiä).
  2. Sano "Hey Google, connect Bluetooth".

Google Nest- tai Google Home ‑laitteen ja kaiuttimen laiteparin poistaminen

Tämä poistaa Bluetooth-kaiuttimen laiteparien luettelosta. Tämän kaiuttimen käyttäminen uudelleen edellyttää laiteparin muodostusta ja yhdistämistä.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa pitkään Google Nest- tai Google Home ‑laitetta, jonka laiteparin haluat poistaa.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Audio ja sitten Bluetooth-laiteparit.
  4. Valitse X sen laitteen vierestä, jonka laiteparin haluat poistaa ja sitten Poista laitepari.

Ongelmien korjaaminen

Bluetooth-kaiuttimen yhteys on muodostettu, mutta ääni ei toimi

Jos kaiuttimen laiteparin muodostaminen ja yhdistäminen on täysin valmis, mutta et kuule ääntä, kokeile näitä ohjeita:

Vaihe 1. Tarkista laitteiden äänenvoimakkuus

• Bluetooth-kaiutin
  • Google Nest- tai Google Home ‑laite.
  • Äänikomento: Voit muuttaa äänenvoimakkuutta sanomalla "Hei Google, lisää äänenvoimakkuutta".

Vaihe 2. Muodosta laitteiden yhteys uudelleen

1. Poista laitepariyhteys
  2. Muodosta laitepari ja yhdistä