To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Afspil musik på Bluetooth-højttalere eller -høretelefoner

Stream den musik, der afspilles på din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm, til dine foretrukne Bluetooth-højttalere eller -høretelefoner.

Bemærk! Al afspilning af medier foregår på den eksterne højttaler, der er parret med Google Nest- eller Google Home-enheden. Alarmer, timere og svar fra Google Assistent afspilles på din Google Nest- eller Google Home-enhed.

Trin 1. Par og forbind en Bluetooth-højttaler med en Google Nest- eller Google Home-enhed

Følg denne vejledning, hvis det er første gang, du forbinder din højttaler med din Google Nest- eller Google Home-enhed.

1. Tænd din Bluetooth-højttaler, og sørg for, at den er i parringstilstand. Tryk på parringsknappen på din Bluetooth-højttaler, hvis det er muligt.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Sørg for, at du er i det rigtige hjem. Hjemmets navn står øverst på skærmen. Du kan skifte hjem ved at trykke på pilen ud for navnet på hjemmet.
  4. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  5. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Lyd.
    • Hvis det er første gang, du bruger Bluetooth på denne enhed, skal du trykke på Parrede Bluetooth-enheder og så Aktivér parringstilstand og så Gå tilbage til Lyd.
  6. Tryk på Standardhøjttaler til musik og så Par Bluetooth-højttaler. Din Google Nest- eller Google Home-enhed søger nu efter Bluetooth-enheder.
  7. Tryk på Bluetooth-enheden, når den dukker op på skærmen og så Udført.
  8. Din Bluetooth-enhed parres nu med din Google Nest- eller Google Home-enhed.

Tips til, hvordan du parrer og forbinder enheder

• Du kan kun afspille musik via én forbundet Bluetooth-højttaler eller ét sæt forbundne Bluetooth-høretelefoner ad gangen.
  • Når du har parret og forbundet din Bluetooth-højttaler med en Google Nest- eller Google Home-enhed, opretter den automatisk forbindelse, medmindre forbindelsen til højttaleren afbrydes, eller højttaleren slukkes.
  • Du kan parre en Google Nest- eller Google Home-enhed til flere Bluetooth-kompatible højttalere og høretelefoner, men den opretter kun forbindelse til den enhed, der senest blev forbundet.
  • Tjek, hvilke mobilenheder der har forbindelse til din Google Nest- eller Google Home-enhed.

Trin 2. Spil musik

Når din Bluetooth-højttaler er parret og har forbindelse til din Google Nest- eller Google Home-enhed, kan du bruge grundlæggende og avancerede musikkommandoer til at lytte til musik og playlister.

Brug en højttalergruppe

Hvis du vil afspille medier på flere højttalere på samme tid, kan du oprette en højttalergruppe. Hvis du vil inkludere en Bluetooth-højttaler, skal du føje dens parrede Google Nest- eller Google Home-enhed til gruppen.

Bemærk! Du skal muligvis tage højde for den forsinkede afspilning, der kan forekomme, når du bruger en Bluetooth-enhed. Se, hvordan du korrigerer forsinkelse ved gruppeafspilning.

Afbryd forbindelsen mellem Bluetooth-højttaleren og Google Nest- eller Google Home-enheden

Du kan afbryde forbindelsen mellem en Bluetooth-højttaler og en Google Nest- eller Google Home-enhed, men opretholde parringen.

Brug Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på den Nest- eller Home-enhed, som din Bluetooth-enhed er parret med.
  3. Tryk på Indstillinger og så Lyd og så Standardhøjttaler til musik..
  4. Tryk på den enhed, hvor forbindelsen skal afbrydes.
  5. Bluetooth-højttalerens forbindelse til din Nest- eller Home-enhed afbrydes, men højttaleren er stadig parret.

Brug din stemme

Sig "Hey Google, afbryd forbindelsen til Bluetooth."

Bemærk! Din Bluetooth-højttaler forbliver forbundet til Google Nest- eller Google Home-enheden, indtil du afbryder forbindelsen.

Genopret forbindelsen mellem en Bluetooth-højttaler og en Google Nest- eller Google Home-enhed

Når du har parret og forbundet din Bluetooth-højttaler med en Google Nest- eller Google Home-enhed ved at følge vejledningen ovenfor, genopretter Google Nest- eller Google Home-enheden automatisk forbindelsen, medmindre forbindelsen til Bluetooth-højttaleren afbrydes, eller Bluetooth-højttaleren slukkes.

Hvis din Bluetooth-højttaler ikke automatisk opretter forbindelse, kan du prøve at følge denne vejledning:

Brug Google Home-appen

1. Tænd din Bluetooth-højttaler (eller sørg for, den er i en tilstand, hvor den kan modtage forbindelser).
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Hold fingeren på den Nest- eller Home-enhed, som du vil forbinde din Bluetooth-enhed til.
  4. Tryk på Indstillinger og så Lyd og så Standardhøjttaler til musik..
  5. Tryk på den enhed, hvor forbindelsen skal genoprettes.
  6. Bluetooth-højttaleren genopretter forbindelsen til din Nest- eller Home-enhed.

Brug din stemme

1. Sørg for, at din Bluetooth-højttaler er tændt (eller i en tilstand, hvor den kan acceptere forbindelser).
  2. Sig "Hey Google, opret forbindelse til Bluetooth."

Fjern parring mellem en højttaler og en Google Nest- eller Google Home-enhed

Dette fjerner din Bluetooth-højttaler fra listen over parrede enheder. Du skal parre og forbinde denne højttaler for at bruge den igen.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på den Google Nest- eller Google Home-enhed, du vil fjerne parringen af.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Lyd og så Parrede Bluetooth-enheder.
  4. Tryk på X ud for den enhed, du vil fjerne parringen for og så Fjern parring.

Løs et problem

Min Bluetooth-højttaler er forbundet, men der afspilles ikke lyd

Hvis din Bluetooth-højttaler er fuldt parret og forbundet, men der stadig ikke er nogen lyd, kan du prøve at følge denne vejledning:

Trin 1. Tjek lydstyrken på dine enheder

• Bluetooth-højttaler
  • Google Nest- eller Google Home-enhed
  • Med stemmen: Du kan justere lydstyrken ved at sige "Hey Google, skru op".

Trin 2. Genopret forbindelsen til dine enheder

1. Fjern parring af enheder
  2. Par og forbind