To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

PPPoE-problemer under konfigurationen af Google Nest Wifi eller Google Wifi

I sjældne tilfælde kan du få en fejlmeddelelse under godkendelsesprocessen, hvis din forbindelse kræver PPPoE-godkendelse (Point-to-Point Protocol over Ethernet). Dette kan resultere i fejlmeddelelsen "Der opstod en fejl ved tilslutningen til WAN" i Google Home-appen efterfulgt af skærmen til PPPoE-loginoplysninger.

Hvis dette sker under konfigurationen, kan du følge denne vejledning:

1. Sørg for, at du angiver dit brugernavn og din adgangskode til PPPoE. Loginoplysningerne er sandsynligvis forskellige fra eventuelle adgangskoder, du har oprettet til tidligere Wi-Fi-netværk, og kan være forskellige fra det brugernavn og den adgangskode, du bruger til at administrere din konto hos din internetudbyder.
  2. Tag modemmets stik ud af strømkilden.
  3. Vent 30 sekunder, og tilslut modemmet igen.
  4. Vent ca. tre minutter, så modemmet er helt online igen.
  5. Prøv at gennemføre konfigurationen igen. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode til PPPoE igen på skærmen med PPPoE-loginoplysninger.
  6. Hvis du stadig får meddelelsen "Der opstod en fejl ved tilslutningen til WAN" efterfulgt af skærmen til PPPoE-loginoplysninger, skal du kontakte din internetudbyder.