To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

AUX-inngang på Google Home Max

Via AUX-porten på Google Home Max kan du spille av medier fra forskjellige enheter, for eksempel telefoner, bærbare datamaskiner, CD-spillere eller vinylplatespillere. Du kan fremdeles bruke Google-assistenten til andre ting mens du spiller av medier.

Google Home Max aux

Lytt til medier fra andre enheter

1. Koble enheten din til AUX-porten ved å bruke en 3,5 mm kabel.
    1. Hvis du har koblet sammen to Home Max-høyttalere, bruker du AUX-porten på én av høyttalerne.
  2. Trykk på avspillingsknappen på den tilkoblede enheten.

Tips: For å få den beste lytteopplevelsen, skru opp volumet på kildeenheten.

Hører du ingenting? Si «Hey Google, bytt til AUX», så skal innholdet spilles av.

Merk: Denne funksjonen er for tiden bare tilgjengelig på engelsk.

Bytt til AUX med stemmen

Hvis du spiller musikk på Home Max via Google-assistenten, kan du bytte til å spille musikk fra AUX-inngangen. Bare si «Hey Google, bytt til AUX».

Automatisk bytte

Home Max ser etter et signal fra alle enhetene du kobler til, og den bytter automatisk til AUX hvis du ikke caster innhold.

Merk: Hvis du nettopp har fullført en casteøkt, må du kanskje vente i 30 sekunder før enheten bytter automatisk. Hvis du ikke vil vente, kan du si «Hey Google, bytt til AUX».