To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Aux-invoer voor de Google Home Max

Via de aux-poort op de Google Home Max kun je media afspelen via verschillende apparaten, zoals een telefoon, laptop, cd-speler of platenspeler. Je kunt de Google Assistent nog steeds voor andere taken gebruiken terwijl er media wordt afgespeeld.

Google Home Max aux

Media van andere apparaten beluisteren

1. Sluit je apparaat aan op de aux-poort met een 3,5mm-stereokabel.
    1. Als je 2 Home Max-speakers hebt gekoppeld, gebruik je de aux-poort van een van de speakers.
  2. Druk op Afspelen op het aangesloten apparaat.

Tip: Zet het volume van het bronapparaat hoger voor de beste luisterervaring.

Hoor je niets? Zeg 'Hey Google, switch to aux' (Hey Google, schakel over naar aux) en de content wordt afgespeeld.

Opmerking: Deze opdracht is momenteel alleen beschikbaar in het Engels.

Overschakelen naar aux via je stem

Als je muziek op de Google Home Max afspeelt via de Google Assistent, kun je overschakelen naar muziek afspelen via je aux-invoer. Zeg gewoon 'Hey Google, switch to aux' (Hey Google, schakel over naar aux).

Automatisch wisselen

De Home Max checkt op een signaal van apparaten die je aansluit en schakelt automatisch over naar aux als je niet actief cast.

Opmerking: Als er net een cast-sessie is beëindigd, moet je 30 seconden wachten voordat het apparaat automatisch overschakelt. Als je niet wilt wachten, zeg je 'Hey Google, switch to aux' (Hey Google, schakel over naar aux).