To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Home Maxin Aux-tuloliitäntä

Google Home Maxin aux-tuloliitännän avulla voit toistaa mediaa eri laitteilla, esim. puhelimella, kannettavalla, CD-soittimella tai vinyylilevysoittimella. Voit käyttää Google Assistantia muihin asioihin samalla, kun toistat mediaa.

Google Home Max aux

Median kuunteleminen muilla laitteilla

1. Kytke laite aux-porttiin käyttämällä 3,5 mm:n kaapelia.
    1. Jos olet yhdistänyt kaksi Home Max ‑kaiutinta laitepariksi, voit käyttää aux-porttia kummassa tahansa kaiuttimessa.
  2. Aloita toisto yhdistetyllä laitteella.

Vinkki: Lisää äänenvoimakkuutta lähdelaitteesta, niin saat parhaan kuuntelukokemuksen.

Etkö kuule mitään? Sano "Hey Google, switch to aux" (Ok Google, vaihda aux-tuloliitäntään), niin sisällön toiston pitäisi alkaa.

Huom. Tämä pyyntö on tällä hetkellä käytettävissä vain englanniksi.

Aux-tuloliitäntään vaihtaminen äänikomennoilla

Jos kuuntelet musiikkia Home Maxilla Google Assistantin avulla, voit aloittaa musiikin kuuntelun aux-tuloliitännän kautta. Sano "Ok Google, vaihda aux-tuloliitäntään"

Automaattinen vaihtaminen

Home Max tarkistaa signaalin miltä tahansa kytkemältäsi laitteelta ja vaihtaa automaattisesti aux-tuloliitäntään, jos striimausistunto ei ole käynnissä.

Huom. Jos striimaus on juuri päättynyt, sinun täytyy ehkä odottaa 30 sekuntia, ennen kuin laite vaihtaa tuloliitäntään automaattisesti. Jos et halua odottaa, sano "Ok Google, vaihda aux-tuloliitäntään".