To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Aux-indgang til Google Home Max

Via aux-porten på Google Home Max kan du afspille medier fra forskellige enheder som f.eks. en telefon, computer, cd-afspiller eller vinylpladespiller. Du kan stadig bruge Google Assistent til andre ting, mens du afspiller medier.

Google Home Max aux

Lyt til medier fra andre enheder

1. Slut din enhed til aux-porten med et 3,5 mm stereokabel.
    1. Hvis du har parret to Home Max-højttalere, skal du bruge aux-porten i en af højttalerne.
  2. Tryk på Afspil på den tilsluttede enhed.

Tip! Få den bedste lytteoplevelse ved at skrue helt op for lydstyrken på kildeenheden.

Kan du ikke høre noget? Sig "Hey Google, switch to aux" (Hey Google, skift til aux), så afspilles indholdet.

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig på engelsk.

Skift til aux ved hjælp af en stemmekommando

Hvis du afspiller musik på Home Max via Google Assistent, kan begynde at afspille musik via din aux-indgang. Du skal bare sige "Hey Google, switch to aux" (Hey Google, skift til aux).

Automatisk skift

Home Max søger efter et signal fra alle enheder, du tilslutter, og den skifter automatisk til aux, hvis du ikke aktivt caster noget.

Bemærk! Hvis en cast-session lige er afsluttet, skal du muligvis vente i op til 30 sekunder, inden enheden automatisk skifter over. Hvis du ikke vil vente, kan du bare sige "Hey Google, skift til aux" (Hey Google, skift til aux).