Avisering

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Uppdatera Google Home-appen

Du måste uppgradera till den senaste versionen av Google Home-appen för att kunna konfigurera en högtalare eller skärm från Google Nest eller Home, en Chromecast, en tv eller högtalare med inbyggd Chromecast eller en högtalare med Google Assistent. Genom att uppgradera får du även tillgång till nya funktioner och en bättre användarupplevelse.

Uppdatera Google Home-appen

1. Öppna Google Play Butik-appen Play Butik.
  2. Tryck på menyn Meny följt av Mina appar och spel.
  3. Leta reda på Google Home-appen.
  4. Tryck på Uppdatera.