To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Styra mediefiler med Google Media Controls

Styr media som spelas upp på Chromecast (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio samt tv-skärmar och högtalare med inbyggd Chromecast) och skärmar eller högtalare från Google Nest och Google Home direkt via Google Media Controls.

För att få åtkomst till Google Media Controls måste den mobila enheten vara ansluten till samma wifi-nätverk som högtalaren eller skärmen och Chromecast-enheten.

Obs! I kontrollerna visas upp till fyra Cast-enheter. Om du castar till fler än fyra enheter samtidigt kommer du inte åt alla.

Mobila enheter som stöds

Google Media Controls är tillgängligt på iOS-enheter med version 10.0 eller senare. Den här funktionen är inte tillgänglig på Android-enheter.

Läs mer om aviseringar med castningsreglage på Android-enheter.

Använda kontrollerna

1. Öppna Google Home-appen .
  2. Tryck på kontrollerna.
  3. Styr uppspelningen genom att pausa Pause, spela upp Play eller stoppa Stop.

Följande visas:

• namnet på det som castas
  • namnet på de enheter (alla högtalare, skärmar och Chromecast-enheter) som är länkade till samma wifi-nätverk
  • mediastyrning (Pausa Pause, Spela upp Play och Stoppa Stop).