Kontrollér medier med Google Media Controls-modulen

Kontrollér medier som spilles av på Google Home- og Chromecast-enheter (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio samt TV-er og høyttalere med Chromecast innebygd) direkte fra Google Media Controls-modulen.

For se Google Media Controls-modulen må mobilenheten din eller nettbrettet ditt være koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecast- eller Google Home-enheten. Du ser også alle Chromecast- og Google Home-enheter som er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket, i modulen.

Merk: Modulen viser opptil fire Cast-enheter. Hvis du caster 5+ enheter samtidig, ser du ikke alle i modulen.

Støttede mobilenheter

Google Media Controls-modulen er bare tilgjengelig på iOS-enheter som kjører 10.0 eller nyere.

Støttede Cast-enheter

Du ser modulen når du spiller av medier med Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio, TV-er og høyttalere med Chromecast innebygd, og alle Google Home-enheter.

Last ned modulen

1. Last ned den nyeste Google Home-appen, hvis du ikke har den allerede.
  2. Sveip til høyre over Home-skjermen for å gå til I dag-visningen.
  3. Trykk på Endre nederst på skjermen.
  4. Under «Flere moduler» finner du «Home-app» og så add og så Ferdig.

Bruk modulen

1. Sveip mot høyre over startskjermen for å gå til I dag-visningen.
  2. Innholdskontroller (Sett på pause Pause, Spill av Play, Stopp Stop).

Dette ser du i modulen

• Tittelen til innholdet som castes.
  • Navnet på enheten du eller noen på det samme Wi-Fi-nettverket caster til.
  • Innholdskontroller (Sett på pause Pause, Spill av Play, Stopp Stop).

Fjern modulen

1. Sveip til høyre over Home-skjermen for å gå til I dag-visningen.
  2. Trykk på Endre.
  3. Finn «Home-app» og så remove widget og så Fjern.