To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kontroller medier med Googles mediekontroller

Kontroller medieinnhold som spilles av på Chromecast (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio og TV-er og høyttalere med Chromecast innebygd) og Google Nest- og Home-høyttalere og -skjermer, direkte via Googles mediekontroller.

For å få tilgang til Googles mediekontroller må mobilenheten din være koblet til det samme wifi-nettverket som høyttaleren eller skjermen samt Chromecasten.

Merk: Kontrollene inneholde en liste med opptil 4 Cast-enheter. Hvis du caster på mer enn 4 enheter samtidig, får du ikke tilgang til alle.

Støttede mobilenheter

Googles mediekontroller er tilgjengelig på iOS-enheter som kjører 10.0 eller nyere. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på Android-enheter.

Finn ut hvordan du caster varsler for mediekontroller med Android-enheter.

Bruk kontrollene

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på kontrollene.
  3. Bruk Sett på pause Pause, Spill av Play eller Stopp Stop for å kontrollere hva som spilles av.

Dette vises

• Tittelen til innholdet som castes.
  • Navnet på enhetene (alle høyttalerne og skjermene samt Chromecasten) som er koblet til det samme wifi-nettverket.
  • Mediekontroller (Sett på pause Pause, Spill av Play og Stopp Stop).