Kontrollér medier med Google Media Controls-modulen

Kontrollér medieinnhold som spilles på Chromecast (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio og TV-er og høyttalere med Chromecast innebygd) samt Google Nest- og Google Home-høyttalere og -skjermer, direkte fra Google Media Controls-modulen.

Før du kan se Google Media Controls-modulen, må mobilenheten din eller nettbrettet ditt være koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Chromecast-enheten, høyttaleren eller skjermen din. Modulen viser også alle andre Chromecast-enheter, høyttalere og skjermer som er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.

Merk: Modulen viser opptil fire Cast-enheter. Hvis du caster 5+ enheter samtidig, ser du ikke alle i modulen.

Støttede mobilenheter

Google Media Controls-modulen er bare tilgjengelig på iOS-enheter som kjører 10.0 eller nyere.

Støttede Cast-enheter

Du ser modulen når du spiller av medier med Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio, TV-er og høyttalere med Chromecast innebygd samt alle Google Nest- og Google Home-høyttalere og -skjermer.

Bruk modulen

1. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  2. Trykk på enheten som spiller av innhold.
  3. Bruk Sett på pause Pause, Spill av Play eller Stopp Stop for å kontrollere hva som spilles av.

Dette ser du i modulen

• Tittelen til innholdet som castes.
  • Navnet på enheten du eller noen på det samme Wi-Fi-nettverket caster til.
  • Mediekontroller (Sett på pause Pause, Spill av Play, Stopp Stop).