To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Median ohjaus Googlen mediaohjaimilla

Voit ohjata Chromecastilla (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio ja televisiot ja kaiuttimet, joissa on Chromecast Built-In), Google Nest- ja Home ‐kaiuttimilla ja ‐näytöillä toistettavaa mediaa suoraan Googlen mediaohjaimilla.

Jos haluat käyttää Googlen mediaohjaimia, mobiililaitteesi on oltava yhdistettynä samaan Wi-Fi-verkkoon kaiuttimen tai näytön ja Chromecastin kanssa.

Huom. Ohjaimissa näkyy enintään neljä striimauslaitetta. Jos striimaat useammalla kuin neljällä laitteella yhtä aikaa, et voi käyttää niitä kaikkia.

Tuetut mobiililaitteet

Googlen mediaohjaimet ovat käytettävissä iOS-laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on 10.0 tai uudempi. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Android-laitteilla.

Katso, miten voit käyttää Cast-mediaohjainten ilmoituksia Android-laitteilla.

Ohjainten käyttö

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Napauta ohjaimia.
  3. Ohjaa toistoa valitsemalla Keskeytä Pause, Toista Play tai Lopeta Stop.

Mitä näet

• Striimattavan sisällön nimi
  • Samaan Wi-Fi-verkkoon yhdistettyjen laitteiden nimet (kaikki kaiuttimet ja näytöt sekä Chromecast)
  • Mediaohjaimet (Keskeytä Pause, Toista Play ja Lopeta Stop)