To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Sjekk hvilke enheter som bruker Voice Match

Du kan sjekke hvilke tilknyttede enheter som bruker Voice Match og kan gi deg personlig tilpasset informasjon når Google-assistenten gjenkjenner stemmen din.

Sjekk hvilke enheter som bruker Voice Match

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Øverst til høyre trykker du på kontoen din.
  4. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google-enheten din. Hvis du ser riktig konto, trykker du på for å lukke kontovinduet. For å bytte konto, trykk på rullegardinikonet og så på en annen konto eller på Legg til en ny konto.

5. Trykk på Assistent-innstillinger etterfulgt av Voice Match. Du ser en liste over enheter som bruker Voice Match.

Herfra kan du

• øve inn stemmemodellen på nytt, hvis det er nødvendig
  • invitere andre til å konfigurere Voice Match på delte enheter
  • fjerne en delt enhet ved å trykke på X. Da fjernes Google-kontoen din (og Voice Match) fra enheten.
  • legge til nye delte enheter