Se hvilke enheter som bruker Voice Match

Du kan se hvilke tilknyttede enheter som bruker Voice Match og som kan gi deg personlig tilpasset informasjon når Google-assistenten gjenkjenner stemmen din.

Se hvilke enheter som bruker Voice Match

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Home-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Konto nederst til høyre på startskjermen i appen.

4. Trykk på Innstillinger Innstillinger og så Voice Match. Du ser en liste over enheter som bruker Voice Match.

Her kan du

1. øve inn stemmemodellen på nytt, hvis det er nødvendig
  2. invitere andre til å konfigurere Voice Match på delte enheter
  3. fjerne en delt enhet ved å trykke på X. Da fjernes Google-kontoen din (og Voice Match) fra enheten
  4. legge til nye delte enheter