Se hvilke enheter som bruker Voice Match

Du kan se hvilke tilknyttede enheter som bruker Voice Match og kan gi deg personlig tilpasset informasjon når Google-assistenten gjenkjenner stemmen din.

Se hvilke enheter som bruker Voice Match

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av Flere innstillinger etterfulgt av Assistent etterfulgt av Voice Match. Du ser en liste over enheter som bruker Voice Match.

Her kan du

• øve inn stemmemodellen på nytt, hvis det er nødvendig
  • invitere andre til å konfigurere Voice Match på delte enheter
  • fjerne en delt enhet ved å trykke på X. Da fjernes Google-kontoen din (og Voice Match) fra enheten
  • legge til nye delte enheter