Bekijken welke apparaten Voice Match gebruiken

Je kunt zien welke gekoppelde apparaten Voice Match gebruiken en persoonlijke informatie kunnen leveren als de Google Assistent je stem herkent.

Bekijken welke apparaten Voice Match gebruiken

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of aan hetzelfde account is gekoppeld als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik rechtsboven op je account.
  4. Ga na of het Google-account dat je ziet, het account is dat is gekoppeld aan je speaker of scherm. Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen.
  5. Tik op Instellingen voor de Assistent en dan Voice Match. Je ziet een lijst met apparaten die gebruikmaken van Voice Match.

Je kunt nu het volgende doen:

• Je spraakmodel opnieuw trainen (indien nodig).
  • Anderen uitnodigen om Voice Match in te stellen op gedeelde apparaten.
  • Een gedeeld apparaat verwijderen door op de X te tikken. Zo wordt je Google-account (en Voice Match) van het apparaat verwijderd.
  • Nieuwe gedeelde apparaten toevoegen.