Bekijken welke apparaten Voice Match gebruiken

Je kunt zien welke gelinkte apparaten Voice Match gebruiken en persoonlijke gegevens kunnen leveren wanneer de Google Assistent je stem herkent.

Bekijken welke apparaten Voice Match gebruiken

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Home-apparaat.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik rechtsonder in het startscherm van de app op Account .

4. Tik op Instellingen Instellingen en dan Voice Match. Je ziet een lijst met apparaten die gebruikmaken van Voice Match.

Vervolgens kun je:

1. Je spraakmodel opnieuw trainen (indien nodig).
  2. Anderen uitnodigen om Voice Match in te stellen op gedeelde apparaten.
  3. Een gedeeld apparaat verwijderen door op de X te tikken. Zo wordt je Google-account (en Voice Match) van het apparaat verwijderd.
  4. Nieuwe gedeelde apparaten toevoegen.