Bekijken welke apparaten Voice Match gebruiken

Je kunt zien welke gekoppelde apparaten Voice Match gebruiken en persoonlijke informatie kunnen leveren als de Google Assistent je stem herkent.

Bekijken welke apparaten Voice Match gebruiken

1. Zorg ervoor dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je speaker of scherm voor Google Nest of Google Home.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op Instellingen  en vervolgens Meer instellingen en vervolgens Assistent en vervolgens Voice Match. Je ziet een lijst met apparaten die gebruikmaken van Voice Match.

Vervolgens kun je:

• Je spraakmodel opnieuw trainen (indien nodig).
  • Anderen uitnodigen om Voice Match in te stellen op gedeelde apparaten.
  • Een gedeeld apparaat verwijderen door op de X te tikken. Zo wordt je Google-account (en Voice Match) van het apparaat verwijderd.
  • Nieuwe gedeelde apparaten toevoegen.