To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Voice Matchia käyttävien laitteiden tarkistaminen

Voit tarkistaa, mitkä yhdistetyt laitteet käyttävät Voice Matchia ja voivat ilmoittaa henkilökohtaisia tietoja, kun Google Assistant tunnistaa äänesi.

Voice Matchia käyttävien laitteiden tarkistaminen

1. Varmista, että mobiililaitteesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin tai näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta tilisi.
  4. Varmista, että näkyvissä oleva Google-tili on sama, jonka olet linkittänyt Google-laitteeseen. Jos tili on oikea, sulje tili-ikkuna napauttamalla . Jos haluat vaihtaa tiliä, napauta avattavaa valikkoa ja valitse sitten toinen tili tai Lisää toinen tili.

5. Valitse Assistantin asetukset ja sitten Voice Match. Näet Voice Matchia käyttävät laitteet.

Nyt voit tehdä seuraavia toimintoja:

• Äänimallin kouluttaminen uudelleen tarvittaessa
  • Muiden kutsuminen määrittämään Voice Match jaetuilla laitteilla
  • Jaetun laitteen poistaminen napauttamalla X (tämä poistaa Google-tilisi (ja Voice Matchin) laitteelta)
  • Uusien jaettujen laitteiden lisääminen