To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Sådan placerer du Google Home Max i dit hjem

Du kan placere Google Max på en lodret eller vandret overflade, så den passer til rummet. Her er fordelene ved de forskellige måder, du kan placere enheden på:

Placer højttalerne på det bedste sted i rummet

Du får den bedste lydkvalitet ved at placere de to højttalere:

• Oven på silikonebaserne, hvor baserne placeres i midten i bunden af højttalerne.
  • Oven på en stabil, jævn overflade med god afstand til kanten.
  • Ca. 3 m fra hinanden.
  • Ca. 2,5-3 m fra det sted, du normalt lytter til musik.
  • I samme højde. Denne højde bør være omkring ørehøjde.
  • I samme retning, dvs. begge højttalere i enten lodret eller vandret position.

Max orientation

Vandret position

Hvis du placerer Max i vandret position, afspilles der stereolyd. Det meste musik produceres i stereo. Placer derfor Max i denne position, hvis du vil have et bredere lydbillede.

Lodret position

Hvis du placerer Max i lodret position, afspilles der monolyd. Vælg denne løsning, hvis du vil have din enhed til at fylde mindre.

Strømstikket bør altid være tæt på højttalernes berøringsflade, uanset om de er i vandret eller lodret position. Hvis din Max er vendt på hovedet, minder Google-assistenten dig om at vende enheden den rette vej.