To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Slå på juletrelysene med høyttaleren eller skjermen din

Er du lei av å lete etter stikkontakten til juletrelysene under treet? Med en Google Nest- eller Home-høyttaler eller -skjerm og en kompatibel smart stikkontakt kan du slå på juletrelysene ved bare å bruke stemmen.

Dette trenger du

Trinn 1. Konfigurer enheten din

Finn ut hvordan du konfigurerer høyttaleren eller smartskjermen.

Trinn 2. Konfigurer en kompatibel smart stikkontakt

Konfigurer den smarte stikkontakten.

Viktig: Kall den «Juletreet» i den tilhørende appen.

Trinn 3: Koble høyttaleren eller skjermen til en kompatibel smart stikkontakt

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Enheter   Legg til   Fungerer med Google Home Works with Google Home.
  3. Trykk på tjenesten for den smarte stikkontakten, og følg trinnene.
  4. Når tilkoblingen er fullført, trykker du på Tilbake  Tilbake for å gå tilbake.
  5. Trykk og hold på feltet for enheten din på startskjermen i Google Home-appen.
  6. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger Settings icon  Navn skriv inn «Juletreet» Lagre.

Trinn 4. Koble juletrelysene til den smarte stikkontakten

Trinn 5. Slå juletrelysene av og på med stemmen

• For å slå lysene på, si «Hey Google, slå på Juletreet».
  • For å slå lysene av, si «Hey Google, slå av Juletreet».

Løs problemer

Kan ikke koble til Wemo-appen

Hvis du har problemer med å koble til Wemo-appen, bør du slå av Wi-Fi-skanning og Bluetooth.

Fra en iOS-enhet:

1. Wi-Fi: Åpne Innstillinger etterfulgt av Wi-Fi etterfulgt av slå av «Spør før tilkobling».
  2. Bluetooth: Åpne Innstillinger etterfulgt av Bluetooth etterfulgt av slå av Bluetooth.

Fra en Android-enhet:

Merk: Trinnene varierer avhengig av Android-versjonen du bruker.

Åpne Innstillinger etterfulgt av Posisjon etterfulgt av Avanserte innstillinger etterfulgt av slå av Wi-Fi- og Bluetooth-skanning.

eller

Åpne Innstillinger etterfulgt av Posisjoon etterfulgt av Wi-Fi- og Bluetooth-skanning etterfulgt av slå av Wi-Fi- og Bluetooth-skanning

Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte brukerstøtten for Wemo.