To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Joulukuusen valojen sytyttäminen kaiuttimella tai näytöllä

Oletko kyllästynyt etsimään jouluvalojen pistoketta ja pistorasiaa kuusen alta? Kun sinulla on Google Nest- tai Google Home ‑kaiutin tai ‑näyttö ja yhteensopiva älypistoke, voit sytyttää joulukuusen valot äänikomennoilla.

Mitä tarvitset

Vaihe 1. Ota laite käyttöön

Katso ohjeet kaiuttimen tai näytön käyttöönottoon.

Vaihe 2. Määritä yhteensopiva älypistoke

Määritä yhteensopiva älypistoke.

Tärkeää: Nimeä älypistoke sen sovelluksessa joulukuuseksi.

Vaihe 3. Yhdistä kaiutin tai näyttö yhteensopivaan älypistokkeeseen

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Valitse Laitteet   Lisää   Toimii Google Homen kanssa Works with Google Home.
  3. Valitse älypistokkeeseen liittyvä palvelu ja seuraa ohjeita.
  4. Kun laitepari on muodostettu, palaa valitsemalla Takaisin  Takaisin.
  5. Kosketa pitkään laitteen kuvaketta Google Home ‐sovelluksen aloitusnäytöltä.
  6. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset Settings icon  Nimi kirjoita "Joulukuusi" Tallenna.

Vaihe 4. Liitä joulukuusen valot yhteensopivaan älypistokkeeseen

Vaihe 5. Sytytä tai sammuta joulukuusen valot äänikomennoilla

• Voit sytyttää valot sanomalla "Hei Google, sytytä joulukuusen valot."
  • Voit sammuttaa valot sanomalla "Hei Google, sammuta joulukuusen valot."

Ongelmien korjaaminen

Wemo-sovellukseen yhdistäminen ei onnistu

Jos sinulla on ongelmia Wemo-sovellukseen yhdistämisessä, poista Wi-Fi-haku ja Bluetooth käytöstä.

iOS-laitteella:

1. Wi-Fi: Avaa Asetukset ja sitten valitse Wi-Fi ja sitten laita "Ehdota liittymistä" pois päältä.
  2. Bluetooth: Avaa Asetukset ja sitten valitse Bluetooth ja sitten laita Bluetooth pois päältä.

Android-laitteella:

Huom. Eri Android-versioiden vaiheet poikkeavat toisistaan.

Avaa Asetukset ja sitten Sijainti ja sitten Lisäasetukset ja sitten laita Wi-Fi-haku ja Bluetooth-haku pois päältä.

tai

Avaa Asetukset ja sitten Sijainti ja sitten Wi-Fi- ja Bluetooth-haku ja sitten laita Wi-Fi-haku ja Bluetooth-haku pois päältä.

Jos tarvitset apua, ota yhteyttä Wemon tukeen.