Tænd lyset i juletræet med din højttaler eller skærm

Er du træt af at ligge og lede efter ledningen og stikket til juletræskæden under træet? Med en Google Nest- eller Home-højttaler eller -skærm og et kompatibelt smartstik kan du tænde juletræslysene ved hjælp af kun din stemme.

Du skal have følgende

Trin 1. Konfigurer din enhed

Se, hvordan du konfigurerer din højttaler eller skærm.

Trin 2. Konfigurer et kompatibelt smartstik

Konfigurer det kompatible smartstik.

Vigtigt! Navngiv smartstikket "Juletræ" i den tilhørende app.

Trin 3. Slut din højttaler eller skærm til et kompatibelt smartstik

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Tilføj  Konfigurer enhed plus Fungerer sammen med Google.
  3. Tryk på smartstiktjenesten, og følg derefter vejledningen.
  4. Når parringen er gennemført, skal du trykke på Tilbage  Tilbage for at vende tilbage.
  5. Vælg din enhed på startskærmen i Google Home-appen.
  6. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger Settings icon Navn skriv "Juletræ" Gem.

Trin 4. Slut dine juletræslys til et kompatibelt smartstik

Trin 5. Tænd eller sluk lysene på juletræet med stemmen

• Hvis du vil tænde lysene, skal du sige "Hey Google, tænd juletræet".
  • Hvis du vil slukke lysene, skal du sige "Hey Google, sluk juletræet".

Løs et problem

Der kan ikke oprettes forbindelse til Wemo-appen

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Wemo-appen, skal du deaktivere Wi-Fi-scanning og Bluetooth.

På en iOS-enhed:

1. Wi-Fi: Åbn Indstillinger og derefter Wi-Fi og derefter deaktiver "Spørg før tilslutning".
  2. Bluetooth: Åbn Indstillinger og derefter Bluetooth og derefter deaktiver Bluetooth.

På en Android-enhed:

Bemærk! Fremgangsmåden varierer afhængigt af Android-versionsnummeret.

Åbn Indstillinger og derefter Placering og derefter Avancerede indstillinger og derefter deaktiver Wi-Fi-scanning og Bluetooth-scanning.

eller

Åbn Indstillinger og derefter Placering og derefter Wi-Fi- og Bluetooth-scanning og derefter deaktiver Wi-Fi-scanning og Bluetooth-scanning.

Kontakt Wemos supportafdeling, hvis du har brug for hjælp.