Tænd juletræets lys med din Google Nest- eller Home-højttaler eller -skærm

Er du træt af at ligge og lede efter ledningen og stikket til juletræskæden under træet? Med enhver Google Nest- eller Home-højttaler eller -skærm og et kompatibelt smartstik kan du tænde juletræslysene ved hjælp af kun din stemme.

Du skal bruge følgende

Trin 1. Konfigurer din enhed

Konfigurer din Google Home-enhed.

Trin 2. Konfigurer et kompatibelt smartstik

Konfigurer det kompatible smartstik.
Vigtigt! Navngiv smartstikket "Juletræ" i appen til smartstikket.

Trin 3. Knyt din Google Home-enhed til et kompatibelt smartstik

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på Tilføj  Konfigurer enhed Har du konfigurerede enheder?
  3. Tryk på smartstiktjenesten, og følg derefter vejledningen.
  4. Når parringen er gennemført, skal du trykke på Tilbage  Tilbage for at vende tilbage til startskærmen.
  5. Vælg din enhed på startskærmen i Google Home-appen Google Home app.
  6. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger Settings icon Navn > skriv "Juletræ" Gem.

Trin 4. Slut dine juletræslys til et kompatibelt smartstik

Trin 5. Tænd eller sluk lysene på juletræet med din stemme

Hvis du vil tænde lysene, skal du sige "Ok Google, tænd for mine juletræslys/juletræslysene".

Hvis du vil slukke lysene, skal du sige "Ok Google, sluk for mine juletræslys/juletræslysene".

Turn on Christmas tree with Google Home

Løs et problem

Der kan ikke oprettes forbindelse til Wemo-appen

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Wemo-appen, skal du deaktivere Wi-Fi-scanning og Bluetooth.

På iPhone og iPad:

1. Wi-Fi: Åbn Indstillinger og så tryk på Wi-Fi og så deaktiver "Spørg før tilslutning".
  2. Bluetooth: Åbn Indstillinger og så tryk på Bluetooth og så deaktiver Bluetooth.

I Android:

Fremgangsmåden er anderledes for forskellige Android-versionsnumre.

• Åbn Indstillinger og så Sikkerhed og placering og så Placering og så Scanning og så deaktiver Bluetooth og Wi-Fi-scanning.

eller

• Åbn Indstillinger og så Placering og så Menu  og så Scanning og så deaktiver Bluetooth og Wi-Fi-scanning

Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til Wemos kundeservice på 1-800-223-5546.