To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Länka ett Google Workspace-konto till Google Home-appen

Obs! Vissa funktioner i Google Home-appen är inte tillgängliga för Google Workspace-konton (tidigare G Suite). Om du vill få åtkomst till alla funktioner i Google Home-appen som är tillgängliga i ditt land kan du länka ett personligt Gmail-konto i stället.

Anvisningar för avancerade administratörer för Google Workspace

Om du är avancerad administratör för Google Workspace följer du de här stegen:

1. Om du vill aktivera eller inaktivera tjänsten för utvalda användargrupper placerar du deras konton i en organisationsenhet.
  2. Logga in på administratörskontot. Då öppnas Google Administratörskonsol.
  3. Öppna Appar från administratörskonsolens översikt  Ytterligare Google-tjänster.
  4. Klicka på Webb- och appaktivitet för att öppna inställningssidan.
  5. Längst upp till höger om den grå rutan klickar du på Redigera tjänst .
    Till vänster visas organisationen på toppnivå samt eventuella organisationsenheter.

6. (Valfritt) Om du vill aktivera eller inaktivera en tjänst för en organisationsenhet:
    1. Välj organisationsenheten till vänster.
    2. Om du vill ändra tjänstens status väljer du eller Av.
    3. Välj ett alternativ:
      • Om tjänstens status är inställd på Ärvd och du vill behålla den uppdaterade inställningen klickar du på Åsidosätt även om den överordnade inställningen ändras.
      • Om tjänstens status är Åsidosatt klickar du på Ärv för att återgå till samma inställning som dess överordnade eller så klickar du på Spara för att behålla den nya inställningen, även om den överordnade inställningen ändras.
        Obs! Läs mer om organisationsstrukturen.
  7. Klicka på Verkställ.

Anvisningar för Google Workspace-användare

När den avancerade administratören för Google Workspace har aktiverat Webb- och appaktivitet enligt anvisningarna ovan kan Google Workspace-användare lägga till ett konto genom att följa dessa steg:

1. Öppna inställningarna för Google på något av följande ställen beroende på enhet:
    • Appen Inställningar följt avGoogle
    • Google Inställningar
    • På vissa Android-enheter öppnar du appen Inställningar följt av Allmänt.
  2. Tryck på Personliga uppgifter och sekretess följt av Aktivitetsinställningar följt av Webb- och appaktivitet.
  3. Aktivera genom att skjuta reglaget åt höger On.