To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Knytt en Google Workspace-konto til Google Home-appen

Merk: Enkelte funksjoner i Google Home-appen er ikke tilgjengelige for Google Workspace-kontoer (tidligere G Suite). Hvis du vil ha tilgang til alle Google Home-appfunksjonene som er tilgjengelige i landet ditt, må du tilknytte en personlig Gmail-konto i stedet.

Veiledning for Google Workspace-superadministratorer

Hvis du er Google Workspace-superadministrator, følger du denne fremgangsmåten:

1. Før du kan slå tjenesten av eller på for spesifikke brukergrupper, må du legge til brukernes kontoer i en organisasjonsenhet.
  2. Logg på administratorkontoen din. Da åpnes Google Administrasjonskonsoll.
  3. Fra oversikten i administrasjonskonsollen går du til Apper  Flere Google-tjenester.
  4. Klikk på Nett- og appaktivitet for å åpne siden for innstillinger.
  5. Klikk på Endre tjenesten øverst til høyre i det grå feltet.
    På venstre side vises organisasjonen på toppnivå samt eventuelle organisasjonsenheter.

6. (Valgfritt) Slik slår du en tjeneste på eller av for en organisasjonsenhet:

1. Velg den aktuelle organisasjonsenheten på venstre side.
    2. Velg eller Av.
    3. Klikk på Overstyr for å beholde innstillingen din hvis tjenesten for den overordnede organisasjonsenheten er endret.
    4. Hvis Overstyrt allerede er angitt for organisasjonsenheten, kan du velge et alternativ:
      • Arv: Gå tilbake til den samme innstillingen som den overordnede organisasjonsenheten.
      • Lagre: Oppretthold den nye innstillingen (selv om innstillingen for den overordnede organisasjonen skulle bli endret).

Finn ut mer om organisasjonsstrukturen.

7. Klikk på Bruk.

Veiledning for Google Workspace-brukere

Når Google Workspace-superadministratoren har slått på Nett- og appaktivitet med fremgangsmåten ovenfor, kan Google Workspace-brukere følge denne fremgangsmåten for å legge til kontoer:

1. Avhengig av hvilken enhet du bruker, kan du åpne Google-innstillingene på ett av disse stedene:
    • Innstillinger-appen etterfulgt avGoogle
    • Google Innstillinger
    • På enkelte Android-enheter må du åpne Innstillinger-appen etterfulgt av Generelt.
  2. Trykk på Personlig info og personvern etterfulgt av Aktivitetslagring etterfulgt av Nett- og appaktivitet.
  3. Flytt glidebryteren mot høyre for å slå den på On.