Knytt en G Suite-konto til Google Home

Her ser du hvordan du knytter en G Suite-konto til Google Home:

Veiledning for G Suite-superadministratorer

Hvis du er en G Suite-superadministrator, følger du disse trinnene:

1. For å slå tjenesten av eller på for utvalgte brukergrupper må du først samle kontoene deres i en organisasjonsenhet.
  2. Logg på administratorkontoen din. Dette åpner Google Administrasjonskonsoll.
  3. Gå til Apper > Flere Google-tjenester fra oversikten i administrasjonskonsollen.
  4. Klikk på Nett- og appaktivitet for å åpne siden for innstillinger.
  5. Klikk på Endre tjenesten Skriv ny øverst til høyre i det grå feltet.
    På venstre side vises organisasjonen på toppnivå samt eventuelle organisasjonsenheter.

6. Gjør følgende for å angi innstillinger for enkelte organisasjonsenheter:

• På venstre side velger du organisasjonsenheten som inneholder brukerne du vil endre innstillinger for.
    • Velg eller Av  for å endre innstillingen.
    • Klikk på Overstyr hvis du vil at innstillingen skal opprettholdes selv om innstillingen skulle bli endret for den overordnede organisasjonen.
    • Hvis organisasjonens status allerede er Overstyrt, velger du ett av følgende:
      Arv: Sett innstillingen tilbake til samme innstilling som den overordnede organisasjonsenheten.
      Lagre: Oppretthold den nye innstillingen din (selv om innstillingen for den overordnede organisasjonen skulle bli endret).

Finn ut mer om organisasjonsstrukturen.

7. Klikk på Bruk.

Veiledning for G Suite-brukere

Når G Suite-superadministratoren har slått på nett- og appaktivitet via trinnene ovenfor, kan G Suite-brukere følge disse trinnene for å legge til en konto:

1. Åpne Google-innstillingene fra et av disse stedene, avhengig av hva slags enhet du bruker:

• Innstillinger-appen og deretter Google

• Google Innstillinger
    • På enkelte Android-enheter må du åpne Innstillinger-appen og deretter Generelt.
  2. Trykk på Personlig info og personvern og deretter Aktivitetslagring og deretter Nett- og appaktivitet.
  3. Flytt glidebryteren mot høyre for å slå den på On.