Knytt en G Suite-konto til Google Home-appen

Merk: Enkelte funksjoner i Google Home-appen er ikke tilgjengelige for G Suite-kontoer. Hvis du vil ha tilgang til alle Google Home-appfunksjonene som er tilgjengelige i landet ditt, må du tilknytte en personlig Gmail-konto i stedet.

Slik knytter du en G Suite-konto til Google Home-appen:

Veiledning for G Suite-superadministratorer

Hvis du er en G Suite-superadministrator, følger du disse trinnene:

1. Før du kan slå tjenesten av eller på for spesifikke brukergrupper, må du legge til brukernes kontoer i en organisasjonsenhet.
  2. Logg på administratorkontoen din. Da åpnes Google Administrasjonskonsoll.
  3. Fra oversikten i administrasjonskonsollen går du til Apper  Flere Google-tjenester.
  4. Klikk på Nett- og appaktivitet for å åpne siden for innstillinger.
  5. Klikk på Endre tjenesten "" øverst til høyre i det grå feltet.
    På venstre side vises organisasjonen på toppnivå samt eventuelle organisasjonsenheter.

6. (Optional) To turn a service on or off for an organizational unit:

1. At the left, select the organizational unit.
    2. Select On or Off.
    3. Click Override to keep your setting if the service for the parent organizational unit is changed.
    4. If Overridden is already set for the organizational unit, choose an option:
      • Inherit—Reverts to the same setting as its parent.
      • Save—Saves your new setting (even if the parent setting changes).

Learn more about organizational structure.

7. Klikk på Bruk.

Veiledning for G Suite-brukere

Når G Suite-superadministratoren har slått på nett- og appaktivitet ved hjelp av trinnene ovenfor, kan G Suite-brukere følge disse trinnene for å legge til en konto:

1. Avhengig av hvilken enhet du bruker, kan du åpne Google-innstillingene på ett av disse stedene:
    • Innstillinger-appen og såGoogle
    • Google Innstillinger
    • På enkelte Android-enheter må du åpne Innstillinger-appen og så Generelt.
  2. Trykk på Personlig info og personvern og så Aktivitetslagring og så Nett- og appaktivitet.
  3. Flytt glidebryteren mot høyre for å slå den på On.