To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Knyt en Google Workspace-konto til Google Home-appen

Bemærk! Nogle funktioner i Google Home-appen er ikke tilgængelige for Google Workspace-konti (tidligere G Suite-konti). Hvis du vil have adgang til alle de funktioner i Google Home-appen, der er tilgængelige i dit land, skal du tilknytte en personlig Gmail-konto i stedet.

Vejledning til Google Workspace-superadministratorer

Hvis du er Google Workspace-superadministrator, skal du følge denne vejledning:

1. Hvis du vil aktivere eller deaktivere tjenesten for en udvalgt gruppe brugere, skal du først placere deres konti i en organisationsenhed.
  2. Log ind på din administratorkonto. Dette åbner Google Administrationskonsol.
  3. Via betjeningspanelet i administrationskonsollen skal du gå til Apps  Yderligere Google-tjenester.
  4. Klik på Web- og appaktivitet for at åbne siden med indstillinger.
  5. Klik på Rediger tjeneste øverst til højre i det grå felt
    Til venstre vises den overordnede organisation og eventuelle organisationsenheder.

6. (Valgfrit) Sådan slår du en tjeneste til eller fra for en organisationsenhed:

1. Vælg organisationsenheden til venstre.
    2. Vælg Til eller Fra.
    3. Klik på Tilsidesæt for at beholde indstillingen som den er, hvis den overordnede organisationsenhed ændres.
    4. Hvis Tilsidesæt allerede er angivet for organisationsenheden, skal du vælge en mulighed:
      • Overtag: Der vendes tilbage til den samme indstilling som den overordnede.
      • Gem: Den nye indstilling gemmes (selv hvis den overordnede indstilling skiftes).

Få flere oplysninger om organisationsstruktur.

7. Klik på Anvend.

Vejledning til Google Workspace-brugere

Når Google Workspace-superadministratoren har aktiveret Web- og appaktivitet ved hjælp af ovenstående trin, kan Google Workspace-brugere følge denne vejledning for at tilføje en konto:

1. Afhængigt af hvilken enhed du har, kan du åbne Google-indstillingerne fra ét af følgende steder:
    • Appen Indstillinger og så Google
    • Google Indstillinger
    • På nogle Android-enheder skal du åbne appen Indstillinger og så Generelt.
  2. Tryk på Personlige oplysninger og privatliv og så Aktivitetsadministration og såWeb- og appaktivitet.
  3. Skub skyderen mod højre for at aktivere funktionen On.