Knyt en G Suite-konto til Google Home-appen

Bemærk! Nogle funktioner i Google Home-appen er ikke tilgængelige for G Suite-konti. Hvis du vil have adgang til alle de funktioner i Google Home-appen, der er tilgængelige i dit land, skal du tilknytte en personlig Gmail-konto i stedet.

Nedenfor kan du se, hvordan du tilknytter en G Suite-konto til Google Home-appen:

Vejledning til G Suite-superadministratorer

Hvis du er superadministrator i G Suite, kan du følge denne vejledning:

1. Hvis du vil aktivere eller deaktivere tjenesten for en udvalgt gruppe brugere, skal du først placere deres konti i en  organisationsenhed.
  2. Log ind på din administratorkonto. Dette åbner Google Administrationskonsol.
  3. Gå til Apps > Yderligere Google-tjenester via betjeningspanelet i administrationskonsollen.
  4. Klik på Web- og appaktivitet for at åbne siden med indstillinger.
  5. Klik på Rediger tjeneste "" øverst til højre i det grå felt
    Til venstre vises den overordnede organisation og eventuelle organisationsenheder.

6. (Optional) To turn a service on or off for an organizational unit:

1. At the left, select the organizational unit.
    2. Select On or Off.
    3. Click Override to keep your setting if the service for the parent organizational unit is changed.
    4. If Overridden is already set for the organizational unit, choose an option:
      • Inherit—Reverts to the same setting as its parent.
      • Save—Saves your new setting (even if the parent setting changes).

Learn more about organizational structure.

7. Klik på Anvend.

Vejledning til G Suite-brugere

Når G Suite-superadministratoren har fulgt vejledningen ovenfor og aktiveret Web- og appaktivitet, kan G Suite-brugere følge denne vejledning for at tilføje en konto:

1. Afhængigt af hvilken enhed du har, kan du åbne Google-indstillingerne fra ét af følgende steder:
    • Appen Indstillinger og derefter Google
    • Google Indstillinger
    • På nogle Android-enheder skal du åbne appen Indstillinger og derefter Generelt.
  2. Tryk på Personlige oplysninger og privatliv og derefter Aktivitetsadministration og derefterWeb- og appaktivitet.
  3. Skub skyderen mod højre for at aktivere funktionen On.