To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Konfigurer en tilpasset LAN-IP

Hvis du har en kompleks nettverkskonfigurasjon, bør du vurdere å konfigurere et tilpasset LAN-IP-område. Dette enkle trinnet sparer deg fra å måtte tilbakestille eller konfigurere hver enhet i hjemmet på nytt for å fungere med Google Nest Wifi- eller Google Wifi-maskenettverket hvis enhetene har statiske IP-adresser.

Når du har konfigurert et tilpasset LAN-IP-område, overfører vi automatisk eksisterende DHCP-IP-reservasjoner og regler for viderekobling av porter til det nye delnettet.

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter  og så Wifi  og så Innstillinger  og så Avanserte nettverksvalg
  3. Trykk på LAN.
  4. Under «IP-adresse for ruter» tilpasser du ruterens LAN-adresse og nettverksmaske.
  5. Tilpass start- og slutt-IP-adressene dine under «DHCP-adresseområde».
  6. Klikk på Lagre når du er ferdig.

Når du har lagret de nye LAN-innstillingene, blir de tilkoblede enhetene koblet fra Wi-Fi en liten stund. Du må kanskje starte enhetene på nytt for å koble dem til igjen.