To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Muokatun LAN-IP-osoitteen määrittäminen

Jos verkon määritykset ovat monimutkaiset, suosittelemme määrittämään muokatun LAN-IP-osoitealueen. Tämän helpon toimenpiteen avulla kodin laitteet toimivat ilman erillistä nollausta tai uudelleenmääritystä Google Nest Wifin tai Google Wifin mesh-verkon kanssa, jos laitteilla on staattiset IP-osoitteet.

Kun olet määrittänyt muokatun LAN-IP-osoitealueen, siirrämme automaattisesti nykyiset DHCP-IP-varaukset ja porttiohjaussäännöt uuteen aliverkkoon.

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Valitse Suosikit  ja sitten Wi-Fi  ja sitten Asetukset  ja sitten Verkon lisäasetukset
  3. Valitse LAN.
  4. Reitittimen LAN-IP ‑kohdassa voit muokata reitittimen LAN-osoitetta ja aliverkon maskia.
  5. DHCP-osoitevalikoimassa voi muokata ensimmäistä ja viimeistä IP-osoitetta.
  6. Kun olet valmis, valitse Tallenna .

Kun olet tallentanut uudet LAN-asetukset, verkkoon yhdistettyjen laitteiden Wi-Fi-yhteys katkeaa hetkeksi. Saatat joutua käynnistämään laitteet uudelleen yhdistääksesi ne taas verkkoon.