To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Montera Google Nest Mini på väggen

Google Nest Mini kan hängas upp på väggen med hjälp av skruvhålet på enhetens baksida. Kontrollera att du har konfigurerat Nest Mini innan du monterar den på en vägg.

GIF that shows hanging Nest Mini on a screw inserted into a drywall.

Montera Google Nest Mini

Du behöver följande utrustning (medföljer inte) för att montera Nest Mini:

• En 4 mm krysspårskruv (platt nertill och upptill, med rundade kanter)
  • Ett väggankare, om det behövs för din typ av vägg (t.ex. gipsvägg eller murad vägg)
  • En skruvmejsel eller borrmaskin med bits
  1. Välj en plats som är nära ett vägguttag och inom Wi-Fi-nätverkets räckvidd. Testa enheten på platsen innan du fäster den i väggen.
    1. Koppla in Nest Mini-enheten i vägguttaget.
    2. Håll enheten mot väggen där du vill montera den.
    3. Säg ”Hey Google” och ställ en fråga eller säg ett kommando för att kontrollera att den kan ansluta till nätverket.
  2. Om du använder ett väggankare följer du anvisningarna på väggankarets förpackning för att fästa väggankaret i väggen. Ankarets övre del ska ligga kant i kant med väggytan.
  3. Använd en skruvmejsel eller borrmaskin för att skruva in skruven i väggen eller väggpluggen. Tänk på att lämna ett två millimeter stort mellanrum mellan skruvhuvudet och väggen.
  4. Häng Nest Mini på skruven med hjälp av skruvhålet på baksidan av Nest Mini-enheten. Enheten ska sitta tätt mot väggen.

Använda omvänd plats på enhetskontrollerna

När du har monterat Nest Mini på en vägg kan du byta plats på enhetens volymkontroller och lampor så att de är riktade åt rätt håll.

1. Make sure your mobile device or tablet is linked to the same account as your speaker.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar Settings följt av Ljud .
  5. Aktivera Omvänd plats på enhetskontroller.

GIF that demonstrates the effect of reversing the touch controls on your Nest Mini. Toggling this setting "on" switches the location of the volume up and volume down.