Veggmontering av Google Nest Mini

Google Nest Mini er utstyrt med et skruespor som kan brukes til veggmontering. Sørg for at du konfigurert Nest Mini før du monterer den på veggen.

GIF that shows hanging Nest Mini on a screw inserted into a drywall.

Montér Google Nest Mini

For å montere Nest Mini trenger du dette utstyret (følger ikke med):

• En skrue med panhode (8 mm diameter) – det vil si flat bunn og topp med runde kanter
  • Et vegganker hvis det trengs for veggtypen (for eksempel gips- eller murvegger)
  • En skrutrekker eller drill med skrutrekkerbit
  1. Velg et sted som er i nærheten av en stikkontakt, og hvor Wi-Fi-nettverket ditt har dekning. Test enheten på det aktuelle stedet før du monterer den på veggen.
    1. Koble Nest Mini-enheten til stikkontakten.
    2. Hold enheten mot veggen der du vil montere den.
    3. Si «Ok Google …», og still et spørsmål eller si en kommando for å sjekke om den får koblet seg til nettverket.
  2. Hvis du bruker et vegganker, må du følge veiledningen på veggankerpakken når du setter det inn i veggen. Toppen av ankeret bør være i flukt med veggen.
  3. Bruk en skrutrekker eller drill til å skru inn skruen i veggen eller veggankeret. Pass på at du lar det være 2 mm mellom skruehodet og veggen.
  4. Heng Nest Mini på skruen med skruesporet på baksiden av Nest Mini-enheten. Enheten bør sitte tett mot veggen.

Bytt retning på enhetskontrollene

Når du har montert Nest Mini på veggen, kan du snu om på volumkontrollene og LED-lysene på enheten, slik at de har riktig retning.

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Nest Mini.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. På Hjem-fanen  trykker du på Nest Mini-enheten du vil justere.
  4. Øverst til høyre på enhetskortet trykker du på Innstillinger Settings.
  5. Under «Bytt retning på enhetskontroller» trykker du på avmerkingsboksen eller skyver glidebryteren til På On

GIF that demonstrates the effect of reversing the touch controls on your Nest Mini. Toggling this setting "on" switches the location of the volume up and volume down.