To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Je Google Nest Mini aan de muur bevestigen

Je kunt de Google Nest Mini aan een muur bevestigen met de schroefsleuf aan de achterkant van het apparaat. Zorg dat je de Nest Mini hebt ingesteld voordat je deze aan een muur bevestigt.

GIF that shows hanging Nest Mini on a screw inserted into a drywall.

De Google Nest Mini aan de muur bevestigen

Als je de Nest Mini aan de muur wilt bevestigen, heb je de volgende apparatuur nodig (niet inbegrepen):

• Een platkopschroef nr. 8 (plat aan de onderkant en bovenkant, met afgeronde randen)
  • Een wandplug, indien nodig voor jouw type muur (zoals gipsplaten of metselwerk)
  • Een schroevendraaier of boormachine met een schroefbit
  1. Kies een locatie in de buurt van een stopcontact en binnen het bereik van je wifi-netwerk. Test het apparaat op die locatie voordat je het aan de muur bevestigt.
    1. Steek de stekker van het Nest Mini-apparaat in het stopcontact.
    2. Houd het apparaat tegen de muur waar je het wilt monteren.
    3. Zeg 'Hey Google' en stel een vraag of geef een opdracht om na te gaan of het apparaat verbinding kan maken met het netwerk.
  2. Als je een wandplug gebruikt, volg je de instructies op de verpakking van de wandplug om hem in de muur te plaatsen. De bovenkant van de wandplug moet gelijk liggen met het oppervlak van de muur.
  3. Gebruik een schroevendraaier of boormachine om de schroef in de muur of de wandplug te schroeven. Zorg dat er een opening van 2 mm overblijft tussen de schroefkop en de muur.
  4. Hang je Nest Mini aan de schroef met de schroefsleuf aan de achterkant van het Nest Mini-apparaat. Het apparaat moet goed tegen de muur passen.

De bediening van het apparaat omkeren

Nadat je de Nest Mini aan een muur hebt bevestigd, kun je de volumeknoppen en lampjes op je apparaat omdraaien zodat ze in de juiste richting staan.

1. Make sure your mobile device or tablet is linked to the same account as your speaker.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  4. Tik op Instellingen Settings en dan Audio .
  5. Zet Apparaatbediening omkeren aan.

GIF that demonstrates the effect of reversing the touch controls on your Nest Mini. Toggling this setting "on" switches the location of the volume up and volume down.