To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest Minin kiinnittäminen seinään

Google Nest Mini voidaan ripustaa seinälle laitteen takaosassa olevasta ruuvipaikasta. Varmista, että olet ottanut Nest Minin käyttöön ennen kuin asennat sen paikalleen.

GIF that shows hanging Nest Mini on a screw inserted into a drywall.

Google Nest Minin kiinnittäminen

Tarvitset Nest Minin kiinnittämiseen seuraavat tarvikkeet (ei sisälly pakkaukseen):

• Halkaisijaltaan 4,2 millimetrin kupukantaruuvi (sileä pohja ja yläosa ja pyöristetyt reunat)
  • Kiinnitysankkuri (jos esimerkiksi kipsilevy, muurattu seinä tai muu seinätyyppi edellyttää sitä)
  • Ruuvimeisseli tai porakone, jossa on ruuvimeisselipää
  1. Valitse laitteelle sijainti läheltä pistorasiaa, langattoman verkon kantama-alueelta. Testaa laitetta kyseisessä paikassa ennen kuin kiinnität sen seinään.
    1. Liitä Nest Mini ‑laite virtalähteeseen.
    2. Aseta laite kiinnitettävään kohtaan seinää vasten.
    3. Sano "Ok Google" ja kysy kysymys tai anna komento varmistaaksesi, että verkkoon yhdistäminen onnistuu.
  2. Jos käytät kiinnitysankkuria, kiinnitä se seinään seuraamalla kiinnitysankkurin pakkauksen sisältämiä ohjeita. Ankkurin yläosa pitäisi asettaa tasaisesti seinän pintaa vasten.
  3. Kiinnitä ruuvi seinään tai kiinnitysankkuriin ruuvimeisselillä tai porakoneella. Muista jättää 2 mm:n rako ruuvin kannan ja seinän väliin.
  4. Ripusta Nest Mini roikkumaan ruuvista laitteen takaosassa olevasta ruuvipaikasta. Laitteen pitäisi istua tiukasti seinää vasten.

Laitteen säätimien kääntäminen

Kun olet kiinnittänyt Nest Minin seinälle, voit kääntää äänenvoimakkuuden säätimet ja valot laitteessasi, jotta ne osoittavat oikeaan suuntaan.

1. Make sure your mobile device or tablet is linked to the same account as your speaker.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse Asetukset Settings ja sitten Audio .
  5. Laita Käännä laitteen säätimet päälle.

GIF that demonstrates the effect of reversing the touch controls on your Nest Mini. Toggling this setting "on" switches the location of the volume up and volume down.