Monter din Google Nest Mini på væggen

Google Nest Mini har et skruehul, der kan bruges til at hænge enheden op på væggen. Husk at konfigurere din Nest Mini, inden du monterer den på væggen.

GIF that shows hanging Nest Mini on a screw inserted into a drywall.

Monter Google Nest Mini

Du skal bruge følgende udstyr (medfølger ikke) til at montere Nest Mini:

• En kærvskrue med panhoved (nr. 8), som er flad i bunden og på toppen og har afrundede kanter
  • En murplug, hvis det er nødvendigt til din vægtype (f.eks. hvis du har gips- eller murvæg)
  • En skruetrækker eller boremaskine med en skruetrækkerindsats
  1. Vælg et sted tæt på stikkontakten, som er inden for Wi-Fi-netværkets rækkevidde. Afprøv enheden på det pågældende sted, før du monterer den på væggen.
    1. Slut Nest Mini-enheden til stikkontakten.
    2. Hold enheden oppe på det sted på væggen, hvor den skal monteres.
    3. Sig "Hey Google…", og stil et spørgsmål, eller giv enheden en kommando for at tjekke, at den kan oprette forbindelse til netværket.
  2. Hvis du bruger en murplug, skal du følge vejledningen på pakken til din murplug for at indsætte murpluggen i væggen. Toppen af murpluggen skal flugte med væggens overflade.
  3. Brug en skruetrækker eller en boremaskine til at skrue skruen ind i væggen eller murpluggen. Der skal være et mellemrum på 2 mm mellem skruehovedet og væggen.
  4. Hæng din Nest Mini på skruen ved hjælp af skruehullet på bagsiden af Nest Mini-enheden. Enheden bør sidde tæt op ad væggen.

Byt om på enhedens kontrolelementer

Når du har monteret Nest Mini på væggen, kan du bytte om på lydstyrkeknapperne og lysene på enheden, så de vender den rigtige vej.

Sådan bytter du om på enhedens kontrolelementer

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som Google Nest Mini.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Vælg din Google Nest Mini.
  4. Tryk på IndstillingerSettings øverst til højre.
  5. Aktivér Byt om på enhedens kontrolelementerOn

GIF that demonstrates the effect of reversing the touch controls on your Nest Mini. Toggling this setting "on" switches the location of the volume up and volume down.