To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Koble sammen to høyttalere for å få stereolyd

Du kan gjøre musikk- og medieopplevelsen enda bedre ved å koble sammen 2 høyttalere, slik at du får stereolyd. Dette er tilgjengelig på Google Home, Google Nest Mini (2. generasjon), Google Home Mini (1. generasjon), Google Home Max og Google Nest Audio. Begge høyttalerne må være av samme modell (for eksempel 2 Nest Mini-høyttalere eller 2 Nest Audio-høyttalere) og i samme rom.

Hvis du vil strømme medieinnhold til flere høyttalere rundt om i hjemmet ditt, kan du finne ut mer om hvordan du oppretter og administrerer høyttalergrupper.

Google Home Google Home

Trinn 1. Plasser høyttalerne på det beste stedet i rommet

Du får best lydkvalitet når du plasserer de 2 høyttalerne

• på en fast og rett overflate – og unna kantene på overflaten
  • i samme høyde

Trinn 2. Konfigurer begge Google Home-høyttalerne

Konfigurer begge Google Home-høyttalerne i Google Home-appen. Når du har gjort det, vises de i appen som forskjellige enheter.

Trinn 3. Koble sammen høyttalerne

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest- eller Home-høyttaleren din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter .
  4. Trykk og hold på en av høyttalerne du vil koble til.
  5. Trykk på Innstillinger Lyd Stereopar Neste.
  6. Velg 2 enheter du vil koble sammen Neste.
  7. Lysene på en av høyttalerne skal begynne å blinke hvitt. Trykk på Venstre eller Høyre, avhengig av hvor den blinkende høyttaleren er Neste.
  8. Under «Hvor er høyttalerparet?» velger du et rom for stereoparet trykk på Neste.
  9. Gi stereoparet et navn trykk på Neste Ferdig.

For å endre innstillingene og kontrollere stereoparet, åpne Google Home-appen trykk på Enheter brikken for stereoparet.

Trinn 4. Kontroller stereoparet

Mediekontroller

Alle mediekontroller (spill av, sett på pause, neste, forrige og volumkontroll) gjelder for stereoparet – ikke for enkelthøyttalerne.

Innstillinger

Assistent-innstillingene, enhetsinnstillingene og lydinnstillingene gjelder for stereoparet og kan ikke endres for enkelthøyttalere.

Google Assistent

Viktig: Når 2 høyttalere er koblet sammen, fungerer og svarer assistenten på den venstre høyttaleren.

Legg til stereoparet i en høyttalergruppe

Du kan legge til stereopar i høyttalergrupper. Stereopar fungerer som enkeltenheter i disse gruppene.

Koble høyttalerne fra hverandre

Hvis du ikke vil bruke høyttalerne som et stereopar lenger, kan du koble dem fra hverandre.

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest- eller Home-høyttaleren din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter .
  4. Trykk og hold på brikken for stereoparet.
  5. Trykk på Innstillinger Innstillinger-tannhjulet etterfulgt av Skill stereoparet etterfulgt av Skill.

Viktig: Når du kobler høyttalerne fra hverandre, må du knytte den som var på den høyre siden, til Google-kontoen din på nytt:

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Enheter .
  3. Trykk og hold på den høyre høyttaleren du må tilknytte på nytt.
  4. Trykk på Innstillinger Innstillinger-tannhjulet etterfulgt av Tilknytt kontoen.

Under Enheter skal de 2 høyttalerne ha hver sin enhetsbrikke.

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2. generasjon)

Trinn 1. Plasser høyttalerne på det beste stedet i rommet

Du får best lydkvalitet når du plasserer de 2 høyttalerne

• på en fast og rett overflate – og unna kantene på overflaten
  • i samme høyde

Trinn 2. Konfigurer begge Google Nest Mini-høyttalerne

Konfigurer begge Google Nest Mini-høyttalerne i Google Home-appen. Når du har gjort det, vises de i appen som forskjellige enheter.

Trinn 3. Koble sammen høyttalerne

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest- eller Home-høyttaleren din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter .
  4. Trykk og hold på en av høyttalerne du vil koble til.
  5. Trykk på Innstillinger Lyd Stereopar Neste.
  6. Velg 2 enheter du vil koble sammen Neste.
  7. Lysene på en av høyttalerne skal begynne å blinke hvitt. Trykk på Venstre eller Høyre, avhengig av hvor den blinkende høyttaleren er Neste.
  8. Under «Hvor er høyttalerparet?» velger du et rom for stereoparet trykk på Neste.
  9. Gi stereoparet et navn trykk på Neste Ferdig.

For å endre innstillingene og kontrollere stereoparet, åpne Google Home-appen trykk på Enheter brikken for stereoparet.

Trinn 4. Kontroller stereoparet

Mediekontroller

Alle mediekontroller (spill av, sett på pause, neste, forrige og volumkontroll) gjelder for stereoparet – ikke for enkelthøyttalerne.

Innstillinger

Assistent-innstillingene, enhetsinnstillingene og lydinnstillingene gjelder for stereoparet og kan ikke endres for enkelthøyttalere.

Google Assistent

Viktig: Når 2 høyttalere er koblet sammen, fungerer og svarer assistenten på den venstre høyttaleren.

Legg til stereoparet i en høyttalergruppe

Du kan legge til stereopar i høyttalergrupper. Stereopar fungerer som enkeltenheter i disse gruppene.

Koble høyttalerne fra hverandre

Hvis du ikke vil bruke høyttalerne som et stereopar lenger, kan du koble dem fra hverandre.

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest- eller Home-høyttaleren din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter .
  4. Trykk og hold på brikken for stereoparet.
  5. Trykk på Innstillinger Innstillinger-tannhjulet etterfulgt av Skill stereoparet etterfulgt av Skill.

Viktig: Når du kobler høyttalerne fra hverandre, må du knytte den som var på den høyre siden, til Google-kontoen din på nytt:

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Enheter .
  3. Trykk og hold på den høyre høyttaleren du må tilknytte på nytt.
  4. Trykk på Innstillinger Innstillinger-tannhjulet etterfulgt av Tilknytt kontoen.

Under Enheter skal de 2 høyttalerne ha hver sin enhetsbrikke.

Google Home Mini Google Home Mini (1. generasjon)

Trinn 1. Plasser høyttalerne på det beste stedet i rommet

Du får best lydkvalitet når du plasserer de 2 høyttalerne

• på en fast og rett overflate – og unna kantene på overflaten
  • i samme høyde

Trinn 2. Konfigurer begge Google Home Mini-høyttalerne

Konfigurer begge Google Home Mini-høyttalerne i Google Home-appen. Når du har gjort det, vises de i appen som forskjellige enheter.

Trinn 3. Koble sammen høyttalerne

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest- eller Home-høyttaleren din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter .
  4. Trykk og hold på en av høyttalerne du vil koble til.
  5. Trykk på Innstillinger Lyd Stereopar Neste.
  6. Velg 2 enheter du vil koble sammen Neste.
  7. Lysene på en av høyttalerne skal begynne å blinke hvitt. Trykk på Venstre eller Høyre, avhengig av hvor den blinkende høyttaleren er Neste.
  8. Under «Hvor er høyttalerparet?» velger du et rom for stereoparet trykk på Neste.
  9. Gi stereoparet et navn trykk på Neste Ferdig.

For å endre innstillingene og kontrollere stereoparet, åpne Google Home-appen trykk på Enheter brikken for stereoparet.

Trinn 4. Kontroller stereoparet

Mediekontroller

Alle mediekontroller (spill av, sett på pause, neste, forrige og volumkontroll) gjelder for stereoparet – ikke for enkelthøyttalerne.

Innstillinger

Assistent-innstillingene, enhetsinnstillingene og lydinnstillingene gjelder for stereoparet og kan ikke endres for enkelthøyttalerne.

Google Assistent

Viktig: Når 2 høyttalere er koblet sammen, fungerer og svarer assistenten på den venstre høyttaleren.

Legg til stereoparet i en høyttalergruppe

Du kan legge til stereopar i høyttalergrupper. Stereopar fungerer som enkeltenheter i disse gruppene.

Koble høyttalerne fra hverandre

Hvis du ikke vil bruke høyttalerne som et stereopar lenger, kan du koble dem fra hverandre.

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest- eller Home-høyttaleren din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter .
  4. Trykk og hold på brikken for stereoparet.
  5. Trykk på Innstillinger Innstillinger-tannhjulet etterfulgt av Skill stereoparet etterfulgt av Skill.

Viktig: Når du kobler høyttalerne fra hverandre, må du knytte den som var på den høyre siden, til Google-kontoen din på nytt:

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Enheter .
  3. Trykk og hold på den høyre høyttaleren du må tilknytte på nytt.
  4. Trykk på Innstillinger Innstillinger-tannhjulet etterfulgt av Tilknytt kontoen.

Under Enheter skal de 2 høyttalerne ha hver sin enhetsbrikke.

Google Home Max Google Home Max

Trinn 1. Plasser høyttalerne på det beste stedet i rommet

Du får best lydkvalitet når du plasserer de 2 høyttalerne

• på silikonbasene – med basene midt på underdelen av høyttalerne
  • på en fast og rett overflate – og unna kantene på overflaten
  • ca. 3 meter unna hverandre
  • ca. 2,5–3 meter unna der du vanligvis er når du hører på dem
  • i samme høyde – cirka i ørehøyde
  • i samme retning – enten begge stående eller begge liggende

Trinn 2. Konfigurer begge Google Home Max-høyttalerne

Konfigurer begge Google Home Max-høyttalerne i Google Home-appen. Når du har gjort det, vises de i appen som forskjellige enheter.

Trinn 3. Koble sammen høyttalerne

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest- eller Home-høyttaleren din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter .
  4. Trykk og hold på en av høyttalerne du vil koble til.
  5. Trykk på Innstillinger Lyd Stereopar Neste.
  6. Velg 2 enheter du vil koble sammen Neste.
  7. Lysene på en av høyttalerne skal begynne å blinke hvitt. Trykk på Venstre eller Høyre, avhengig av hvor den blinkende høyttaleren er Neste.
  8. Under «Hvor er høyttalerparet?» velger du et rom for stereoparet trykk på Neste.
  9. Gi stereoparet et navn trykk på Neste Ferdig.

For å endre innstillingene og kontrollere stereoparet, åpne Google Home-appen trykk på Enheter brikken for stereoparet.

Trinn 4. Kontroller stereoparet

Mediekontroller

Alle mediekontroller (spill av, sett på pause, neste, forrige og volumkontroll) gjelder for stereoparet – ikke for enkelthøyttalerne.

Innstillinger

Assistent-innstillingene, enhetsinnstillingene og lydinnstillingene gjelder for stereoparet og kan ikke endres for enkelthøyttalere.

Google Assistent

Viktig: Når 2 høyttalere er koblet sammen, fungerer og svarer assistenten på den venstre høyttaleren.

Legg til stereoparet i en høyttalergruppe

Du kan legge til stereopar i høyttalergrupper. Stereopar fungerer som enkeltenheter i disse gruppene.

Koble høyttalerne fra hverandre

Hvis du ikke vil bruke høyttalerne som et stereopar lenger, kan du koble dem fra hverandre.

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest- eller Home-høyttaleren din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter .
  4. Trykk og hold på brikken for stereoparet.
  5. Trykk på Innstillinger Innstillinger-tannhjulet etterfulgt av Skill stereoparet etterfulgt av Skill.

Viktig: Når du kobler høyttalerne fra hverandre, må du knytte den som var på den høyre siden, til Google-kontoen din på nytt:

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Enheter .
  3. Trykk og hold på den høyre høyttaleren du må tilknytte på nytt.
  4. Trykk på Innstillinger Innstillinger-tannhjulet etterfulgt av Tilknytt kontoen.

Under Enheter skal de 2 høyttalerne ha hver sin enhetsbrikke.

Google Nest Audio Google Nest Audio

Trinn 1. Plasser høyttalerne på det beste stedet i rommet

Du får best lydkvalitet når du plasserer de 2 høyttalerne

• på en fast og rett overflate – og unna kantene på overflaten
  • i samme høyde

Trinn 2. Konfigurer begge Nest Audio-høyttalerne

Konfigurer begge Nest Audio-høyttalerne i Google Home-appen. Når du har gjort det, vises de i appen som forskjellige enheter.

Trinn 3. Koble sammen høyttalerne

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest- eller Home-høyttaleren din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter .
  4. Trykk og hold på en av høyttalerne du vil koble til.
  5. Trykk på Innstillinger Lyd Stereopar Neste.
  6. Velg 2 enheter du vil koble sammen Neste.
  7. Lysene på en av høyttalerne skal begynne å blinke hvitt. Trykk på Venstre eller Høyre, avhengig av hvor den blinkende høyttaleren er Neste.
  8. Under «Hvor er høyttalerparet?» velger du et rom for stereoparet trykk på Neste.
  9. Gi stereoparet et navn trykk på Neste Ferdig.

For å endre innstillingene og kontrollere stereoparet, åpne Google Home-appen trykk på Enheter brikken for stereoparet.

Trinn 4. Kontroller stereoparet

Mediekontroller

Alle mediekontroller (spill av, sett på pause, neste, forrige og volumkontroll) gjelder for stereoparet – ikke for enkelthøyttalerne.

Innstillinger

Assistent-innstillingene, enhetsinnstillingene og lydinnstillingene gjelder for stereoparet og kan ikke endres for enkelthøyttalere.

Google Assistent

Viktig: Når 2 høyttalere er koblet sammen, fungerer og svarer assistenten på den venstre høyttaleren.

Legg til stereoparet i en høyttalergruppe

Du kan legge til stereopar i høyttalergrupper. Stereopar fungerer som enkeltenheter i disse gruppene.

Koble høyttalerne fra hverandre

Hvis du ikke vil bruke høyttalerne som et stereopar lenger, kan du koble dem fra hverandre.

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest- eller Home-høyttaleren din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter .
  4. Trykk og hold på brikken for stereoparet.
  5. Trykk på Innstillinger Innstillinger-tannhjulet etterfulgt av Skill stereoparet etterfulgt av Skill.

Viktig: Når du kobler høyttalerne fra hverandre, må du knytte den som var på den høyre siden, til Google-kontoen din på nytt:

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Enheter .
  3. Trykk og hold på den høyre høyttaleren du må tilknytte på nytt.
  4. Trykk på Innstillinger Innstillinger-tannhjulet etterfulgt av Tilknytt kontoen.

Under Enheter skal de 2 høyttalerne ha hver sin enhetsbrikke.