To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kahden kaiuttimen liittäminen pariksi stereokuuntelua varten

Voit tehdä musiikki- ja mediakokemuksista immersiivisiä yhdistämällä kaksi kaiutinta toisiinsa, jolloin ne toistavat audion stereona. Stereolaitepareja tukevat Google Home, Google Nest Mini (2. sukupolvi), Google Home Mini (1. sukupolvi), Google Home Max ja Google Nest Audio. Molempien laitteiden on oltava samaa mallia (esim. kaksi Nest Mini ‑kaiutinta tai kaksi Nest Audio ‑kaiutinta) ja samassa huoneessa.

Jos haluat striimata mediaa useisiin eri puolilla kotiasi oleviin kaiuttimiin, lue lisää kaiutinryhmien luomisesta ja ylläpitämisestä.

Google Home Google Home

Vaihe 1. Aseta kaiuttimet parhaaseen paikkaan huoneessa

Saat parhaan äänenlaadun asettamalla molemmat kaiuttimet

• tukevalle ja tasaiselle pinnalle, ei liian lähelle reunaa
  • keskenään samalle korkeudelle.

Vaihe 2. Ota molemmat Google Home ‑kaiuttimet käyttöön

Ota molemmat Google Home ‑kaiuttimet käyttöön Google Home ‑sovelluksen avulla. Käyttöönoton jälkeen niiden pitäisi näkyä sovelluksessa omina laitteinaan.

Vaihe 3. Liitä kaiuttimet laitepariksi

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin Google Nest- tai Google Home ‑kaiutin.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Laitteet .
  4. Kosketa pitkään kaiutinta, josta haluat muodostaa laiteparin.
  5. Valitse Asetukset Audio Stereopari Seuraava.
  6. Valitse kaksi laitetta, joista haluat muodostaa laiteparin Seuraava.
  7. Toisen kaiuttimen valojen pitäisi vilkkua valkoisina. Valitse Vasen tai Oikea vilkkuvan kaiuttimen sijainnin mukaan Seuraava.
  8. Valitse Missä laitepari on? ‑kohdasta huone stereoparille valitse Seuraava.
  9. Luo stereoparille nimi valitse Seuraava Valmis.

Avaa Google Home ‐sovellus, niin voit muuttaa asetuksia ja ohjata stereoparia valitse Laitteet stereoparin kuvake.

Vaihe 4. Stereoparin ohjaaminen

Mediaohjaimet

Kaikki mediaohjaimet (toista, keskeytä, seuraava, edellinen ja äänenvoimakkuus) ohjaavat samanaikaisesti molempia kaiuttimia.

Asetukset

Assistantin asetuksia, laiteasetuksia ja ääniasetuksia sovelletaan stereopariin, eikä niitä voi muuttaa vain toisen kaiuttimen osalta.

Google Assistant

Tärkeää: Kun kaksi kaiutinta on yhdistetty pariksi, Assistantin toimintoja käytetään ja sen vastaukset kuuluvat vasemman kaiuttimen kautta.

Stereoparin lisääminen kaiutinryhmään

Voit lisätä stereoparin kaiutinryhmään. Stereopari toimii ryhmässä yhtenä laitteena.

Pariliitoksen katkaisu

Jos et halua enää käyttää kaiuttimia stereoparina, voit poistaa niiden laiteparin.

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin Google Nest- tai Google Home ‑kaiutin.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Laitteet .
  4. Kosketa stereoparin kuvaketta pitkään.
  5. Napauta Nest Camin esikatselupikkukuvaa Asetusten rataskuvake ja sitten Erota stereopari ja sitten Erota.

Tärkeää: Kun olet katkaissut kaiuttimien välisen yhteyden, sinun täytyy linkittää oikeanpuoleinen laite uudelleen Google-tiliisi:

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Laitteet .
  3. Kosketa linkitettävää oikeanpuoleista kaiutinta pitkään.
  4. Valitse Asetukset Asetusten rataskuvake ja sitten Linkitä tili.

Kaiuttimissa pitäisi olla erilliset laitekuvakkeet Laitteet-kohdassa .

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2. sukupolvi)

Vaihe 1. Aseta kaiuttimet parhaaseen paikkaan huoneessa

Saat parhaan äänenlaadun asettamalla molemmat kaiuttimet

• tukevalle ja tasaiselle pinnalle, ei liian lähelle reunaa
  • keskenään samalle korkeudelle.

Vaihe 2. Ota molemmat Google Nest Mini ‑kaiuttimet käyttöön

Ota molemmat Google Nest Mini ‑kaiuttimet käyttöön Google Home ‑sovelluksen avulla. Käyttöönoton jälkeen niiden pitäisi näkyä sovelluksessa omina laitteinaan.

Vaihe 3. Liitä kaiuttimet laitepariksi

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin Google Nest- tai Google Home ‑kaiutin.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Laitteet .
  4. Kosketa pitkään kaiutinta, josta haluat muodostaa laiteparin.
  5. Valitse Asetukset Audio Stereopari Seuraava.
  6. Valitse kaksi laitetta, joista haluat muodostaa laiteparin Seuraava.
  7. Toisen kaiuttimen valojen pitäisi vilkkua valkoisina. Valitse Vasen tai Oikea vilkkuvan kaiuttimen sijainnin mukaan Seuraava.
  8. Valitse Missä laitepari on? ‑kohdasta huone stereoparille valitse Seuraava.
  9. Luo stereoparille nimi valitse Seuraava Valmis.

Avaa Google Home ‐sovellus, niin voit muuttaa asetuksia ja ohjata stereoparia valitse Laitteet stereoparin kuvake.

Vaihe 4. Stereoparin ohjaaminen

Mediaohjaimet

Kaikki mediaohjaimet (toista, keskeytä, seuraava, edellinen ja äänenvoimakkuus) ohjaavat samanaikaisesti molempia kaiuttimia.

Asetukset

Assistantin asetuksia, laiteasetuksia ja ääniasetuksia sovelletaan stereopariin, eikä niitä voi muuttaa vain toisen kaiuttimen osalta.

Google Assistant

Tärkeää: Kun kaksi kaiutinta on yhdistetty pariksi, Assistantin toimintoja käytetään ja sen vastaukset kuuluvat vasemman kaiuttimen kautta.

Stereoparin lisääminen kaiutinryhmään

Voit lisätä stereoparin kaiutinryhmään. Stereopari toimii ryhmässä yhtenä laitteena.

Pariliitoksen katkaisu

Jos et halua enää käyttää kaiuttimia stereoparina, voit poistaa niiden laiteparin.

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin Google Nest- tai Google Home ‑kaiutin.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Laitteet .
  4. Kosketa stereoparin kuvaketta pitkään.
  5. Napauta Nest Camin esikatselupikkukuvaa Asetusten rataskuvake ja sitten Erota stereopari ja sitten Erota.

Tärkeää: Kun olet katkaissut kaiuttimien välisen yhteyden, sinun täytyy linkittää oikeanpuoleinen laite uudelleen Google-tiliisi:

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Laitteet .
  3. Kosketa linkitettävää oikeanpuoleista kaiutinta pitkään.
  4. Valitse Asetukset Asetusten rataskuvake ja sitten Linkitä tili.

Kaiuttimissa pitäisi olla erilliset laitekuvakkeet Laitteet-kohdassa .

Google Home Mini Google Home Mini (1. sukupolvi)

Vaihe 1. Aseta kaiuttimet parhaaseen paikkaan huoneessa

Saat parhaan äänenlaadun asettamalla molemmat kaiuttimet

• tukevalle ja tasaiselle pinnalle, ei liian lähelle reunaa
  • keskenään samalle korkeudelle.

Vaihe 2. Ota molemmat Google Home Mini ‑kaiuttimet käyttöön

Ota molemmat Google Home Mini ‑kaiuttimet käyttöön Google Home ‑sovelluksen avulla. Käyttöönoton jälkeen niiden pitäisi näkyä sovelluksessa omina laitteinaan.

Vaihe 3. Liitä kaiuttimet laitepariksi

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin Google Nest- tai Google Home ‑kaiutin.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Laitteet .
  4. Kosketa pitkään kaiutinta, josta haluat muodostaa laiteparin.
  5. Valitse Asetukset Audio Stereopari Seuraava.
  6. Valitse kaksi laitetta, joista haluat muodostaa laiteparin Seuraava.
  7. Toisen kaiuttimen valojen pitäisi vilkkua valkoisina. Valitse Vasen tai Oikea vilkkuvan kaiuttimen sijainnin mukaan Seuraava.
  8. Valitse Missä laitepari on? ‑kohdasta huone stereoparille valitse Seuraava.
  9. Luo stereoparille nimi valitse Seuraava Valmis.

Avaa Google Home ‐sovellus, niin voit muuttaa asetuksia ja ohjata stereoparia valitse Laitteet stereoparin kuvake.

Vaihe 4. Stereoparin ohjaaminen

Mediaohjaimet

Kaikki mediaohjaimet (toista, keskeytä, seuraava, edellinen ja äänenvoimakkuus) ohjaavat samanaikaisesti molempia kaiuttimia.

Asetukset

Assistantin asetuksia, laiteasetuksia ja ääniasetuksia sovelletaan stereopariin, eikä niitä voi muuttaa vain toisen kaiuttimen osalta.

Google Assistant

Tärkeää: Kun kaksi kaiutinta on yhdistetty pariksi, Assistantin toimintoja käytetään ja sen vastaukset kuuluvat vasemman kaiuttimen kautta.

Stereoparin lisääminen kaiutinryhmään

Voit lisätä stereoparin kaiutinryhmään. Stereopari toimii ryhmässä yhtenä laitteena.

Pariliitoksen katkaisu

Jos et halua enää käyttää kaiuttimia stereoparina, voit poistaa niiden laiteparin.

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin Google Nest- tai Google Home ‑kaiutin.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Laitteet .
  4. Kosketa stereoparin kuvaketta pitkään.
  5. Napauta Nest Camin esikatselupikkukuvaa Asetusten rataskuvake ja sitten Erota stereopari ja sitten Erota.

Tärkeää: Kun olet katkaissut kaiuttimien välisen yhteyden, sinun täytyy linkittää oikeanpuoleinen laite uudelleen Google-tiliisi:

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Laitteet .
  3. Kosketa linkitettävää oikeanpuoleista kaiutinta pitkään.
  4. Valitse Asetukset Asetusten rataskuvake ja sitten Linkitä tili.

Kaiuttimissa pitäisi olla erilliset laitekuvakkeet Laitteet-kohdassa .

Google Home Max Google Home Max

Vaihe 1. Aseta kaiuttimet parhaaseen paikkaan huoneessa

Saat parhaan äänenlaadun asettamalla molemmat kaiuttimet

• silikonijalustoille niin, että jalusta on keskellä kaiuttimen pohjaa
  • tukevalle ja tasaiselle pinnalle, ei liian lähelle reunaa
  • noin kolmen metrin päähän toisistaan
  • noin 2,5–3 metrin päähän tavallisesta kuuntelupaikastasi
  • keskenään samalle korkeudelle – valitse paikka, joka on samalla tasolla korviesi kanssa
  • samaan suuntaan, jolloin molemmat kaiuttimet ovat joko pystysuunnassa tai vaakasuunnassa.

Vaihe 2. Ota molemmat Google Home Max ‑kaiuttimet käyttöön

Ota molemmat Google Home Max ‑kaiuttimet käyttöön Google Home ‑sovelluksen avulla. Käyttöönoton jälkeen niiden pitäisi näkyä sovelluksessa omina laitteinaan.

Vaihe 3. Liitä kaiuttimet laitepariksi

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin Google Nest- tai Google Home ‑kaiutin.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Laitteet .
  4. Kosketa pitkään kaiutinta, josta haluat muodostaa laiteparin.
  5. Valitse Asetukset Audio Stereopari Seuraava.
  6. Valitse kaksi laitetta, joista haluat muodostaa laiteparin Seuraava.
  7. Toisen kaiuttimen valojen pitäisi vilkkua valkoisina. Valitse Vasen tai Oikea vilkkuvan kaiuttimen sijainnin mukaan Seuraava.
  8. Valitse Missä laitepari on? ‑kohdasta huone stereoparille valitse Seuraava.
  9. Luo stereoparille nimi valitse Seuraava Valmis.

Avaa Google Home ‐sovellus, niin voit muuttaa asetuksia ja ohjata stereoparia valitse Laitteet stereoparin kuvake.

Vaihe 4. Stereoparin ohjaaminen

Mediaohjaimet

Kaikki mediaohjaimet (toista, keskeytä, seuraava, edellinen ja äänenvoimakkuus) ohjaavat samanaikaisesti molempia kaiuttimia.

Asetukset

Assistantin asetuksia, laiteasetuksia ja ääniasetuksia sovelletaan stereopariin, eikä niitä voi muuttaa vain toisen kaiuttimen osalta.

Google Assistant

Tärkeää: Kun kaksi kaiutinta on yhdistetty pariksi, Assistantin toimintoja käytetään ja sen vastaukset kuuluvat vasemman kaiuttimen kautta.

Stereoparin lisääminen kaiutinryhmään

Voit lisätä stereoparin kaiutinryhmään. Stereopari toimii ryhmässä yhtenä laitteena.

Pariliitoksen katkaisu

Jos et halua enää käyttää kaiuttimia stereoparina, voit poistaa niiden laiteparin.

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin Google Nest- tai Google Home ‑kaiutin.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Laitteet .
  4. Kosketa stereoparin kuvaketta pitkään.
  5. Napauta Nest Camin esikatselupikkukuvaa Asetusten rataskuvake ja sitten Erota stereopari ja sitten Erota.

Tärkeää: Kun olet katkaissut kaiuttimien välisen yhteyden, sinun täytyy linkittää oikeanpuoleinen laite uudelleen Google-tiliisi:

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Laitteet .
  3. Kosketa linkitettävää oikeanpuoleista kaiutinta pitkään.
  4. Valitse Asetukset Asetusten rataskuvake ja sitten Linkitä tili.

Kaiuttimissa pitäisi olla erilliset laitekuvakkeet Laitteet-kohdassa .

Google Nest Audio Google Nest Audio

Vaihe 1. Aseta kaiuttimet parhaaseen paikkaan huoneessa

Saat parhaan äänenlaadun asettamalla molemmat kaiuttimet

• tukevalle ja tasaiselle pinnalle, ei liian lähelle reunaa
  • keskenään samalle korkeudelle.

Vaihe 2. Ota molemmat Nest Audio ‑kaiuttimet käyttöön

Ota molemmat Nest Audio ‑kaiuttimet käyttöön Google Home ‑sovelluksen avulla. Käyttöönoton jälkeen niiden pitäisi näkyä sovelluksessa omina laitteinaan.

Vaihe 3. Liitä kaiuttimet laitepariksi

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin Google Nest- tai Google Home ‑kaiutin.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Laitteet .
  4. Kosketa pitkään kaiutinta, josta haluat muodostaa laiteparin.
  5. Valitse Asetukset Audio Stereopari Seuraava.
  6. Valitse kaksi laitetta, joista haluat muodostaa laiteparin Seuraava.
  7. Toisen kaiuttimen valojen pitäisi vilkkua valkoisina. Valitse Vasen tai Oikea vilkkuvan kaiuttimen sijainnin mukaan Seuraava.
  8. Valitse Missä laitepari on? ‑kohdasta huone stereoparille valitse Seuraava.
  9. Luo stereoparille nimi valitse Seuraava Valmis.

Avaa Google Home ‐sovellus, niin voit muuttaa asetuksia ja ohjata stereoparia valitse Laitteet stereoparin kuvake.

Vaihe 4. Stereoparin ohjaaminen

Mediaohjaimet

Kaikki mediaohjaimet (toista, keskeytä, seuraava, edellinen ja äänenvoimakkuus) ohjaavat samanaikaisesti molempia kaiuttimia.

Asetukset

Assistantin asetuksia, laiteasetuksia ja ääniasetuksia sovelletaan stereopariin, eikä niitä voi muuttaa vain toisen kaiuttimen osalta.

Google Assistant

Tärkeää: Kun kaksi kaiutinta on yhdistetty pariksi, Assistantin toimintoja käytetään ja sen vastaukset kuuluvat vasemman kaiuttimen kautta.

Stereoparin lisääminen kaiutinryhmään

Voit lisätä stereoparin kaiutinryhmään. Stereopari toimii ryhmässä yhtenä laitteena.

Pariliitoksen katkaisu

Jos et halua enää käyttää kaiuttimia stereoparina, voit poistaa niiden laiteparin.

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin Google Nest- tai Google Home ‑kaiutin.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Laitteet .
  4. Kosketa stereoparin kuvaketta pitkään.
  5. Napauta Nest Camin esikatselupikkukuvaa Asetusten rataskuvake ja sitten Erota stereopari ja sitten Erota.

Tärkeää: Kun olet katkaissut kaiuttimien välisen yhteyden, sinun täytyy linkittää oikeanpuoleinen laite uudelleen Google-tiliisi:

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Laitteet .
  3. Kosketa linkitettävää oikeanpuoleista kaiutinta pitkään.
  4. Valitse Asetukset Asetusten rataskuvake ja sitten Linkitä tili.

Kaiuttimissa pitäisi olla erilliset laitekuvakkeet Laitteet-kohdassa .