Kontrollera vilket Google-konto som länkats till en högtalare eller skärm från Google Nest eller Google Home.

Du måste vara inloggad på det Google-konto som är länkat till högtalaren eller skärmen från Google Home eller Google Nest om du vill få personliga resultat på enheten.

Kontrollera vilket Google-konto som länkats till en högtalare eller skärm.

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på Google Nest- eller Google Home-enheten.
  3. Tryck på Inställningar  uppe till höger.
  4. Google-konton som är länkade till just den här enheten visas under Länkade konton