Sjekk hvilken Google-konto som er tilknyttet en Google Nest- eller Google Home-høyttaler eller -skjerm

Før Google Home- eller Google Nest-høyttaleren eller -skjermen din kan dele personlige resultater, må du være logget på Google-kontoen som er tilknyttet enheten.

Sjekk hvilken Google-konto som er tilknyttet en høyttaler eller skjerm

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Gå til Hjem , og trykk på enheten du vil sjekke de tilknyttede enhetene for.
  3. Øverst til høyre på enhetskortet trykker du på Innstillinger .
  4. Under Tilknyttede kontoer ser du Google-kontoen(e) som er tilknyttet den aktuelle enheten.