Sjekk hvilken Google-konto som er tilknyttet en høyttaler eller skjerm

Før Google Home- eller Nest-høyttaleren eller -skjermen din kan dele personlige resultater, må du være logget på Google-kontoen som er tilknyttet enheten.

Sjekk hvilken Google-konto som er tilknyttet en høyttaler eller skjerm

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på enheten din.
  3. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  og så Gjenkjenning og deling.
  4. Under Tilknyttede kontoer ser du Google-kontoen(e) som er tilknyttet den aktuelle enheten.