Controleren welk Google-account is gekoppeld aan een Google Home-speaker of Nest-scherm

Je Google Home-speaker of Google Nest-scherm kan alleen gepersonaliseerde resultaten delen als je bent ingelogd op het Google-account dat aan het apparaat is gekoppeld.

Controleren welk Google-account is gekoppeld aan een Google Home-speaker of Nest-scherm

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik in Home  op het apparaat waarvoor je de gekoppelde accounts wilt controleren.
  3. Tik rechtsboven op de apparaatkaart op Instellingen .
  4. Onder Gekoppelde accounts(s) zie je de Google-accounts die aan dit apparaat zijn gekoppeld.