Controleren welk Google-account is gekoppeld aan een speaker of scherm voor Google Nest of Google Home

Je speaker of scherm voor Google Nest of Google Home kan alleen gepersonaliseerde resultaten delen als je bent ingelogd op het Google-account dat aan het apparaat is gekoppeld.

Controleren welk Google-account is gekoppeld aan een speaker of scherm

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik op je Google Nest- of Google Home-apparaat.
  3. Tik rechtsboven op Instellingen .
  4. Onder Gekoppelde accounts(s) zie je de Google-accounts die aan dit apparaat zijn gekoppeld.