Checken welk Google-account is gekoppeld aan een speaker of scherm

Je speaker of scherm voor Google Nest of Home kan alleen gepersonaliseerde resultaten delen als je bent ingelogd op het Google-account dat aan het apparaat is gekoppeld.

Checken welk Google-account is gekoppeld aan een speaker of scherm

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik op je apparaat.
  3. Tik rechtsboven op Instellingen  en dan Herkenning en delen.
  4. Onder Gekoppelde accounts(s) zie je de Google-accounts die aan dit apparaat zijn gekoppeld.