Tjek, hvilken Google-konto der er tilknyttet en højttaler eller skærm

Hvis din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm skal kunne dele personligt indhold, skal du være logget ind på samme Google-konto som den, der er tilknyttet enheden.

Tjek, hvilken Google-konto der er tilknyttet en højttaler eller skærm

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger efterfulgt af Genkendelse og deling.
  4. Under Tilknyttede konti kan du se de Google-konti, der er tilknyttet denne enhed.