Knytt TV-en til Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen

Når du knytter sammen TV-er, Google Nest-skjermer og Google Home-høyttalere, kan du bruke Google-assistenten til å kontrollere musikk og video.

Dette trenger du

Disse Cast-enhetene kan spille av innhold på TV-en ved hjelp av Google Home:

• Chromecast
  • Chromecast Ultra
  • TV-er med Chromecast innebygd

Tilknytt en TV eller Chromecast som allerede er konfigurert og tilkoblet nettverket ditt

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  3. Rull ned til «Lokale enheter», trykk på Tilknytt et rom  Velg rom  Neste.

Konfigurer og tilknytt en ny TV

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Øverst til venstre trykker du på Legg til  Konfigurer enheten plus  Konfigurer nye enheter i hjemmet .
  4. Trykk på hjemmet du vil legge til enheten i  Neste.
  5. Trykk på enheten du vil konfigurere Neste.
  6. Sjekk at koden som vises på TV-en, er den samme som den du ser på mobilenheten din.
  7. Trykk på Ja, jeg er med for å sende anonyme data som hjelper oss med å gjøre enhetene våre bedre, eller trykk på Nei takk hvis du ikke vil sende data.
  8. Trykk på rommet du konfigurerer enheten i  Neste.
  9. Trykk på Wi-Fi-nettverket du vil koble enheten til  Neste.
  10. Trykk på Neste.
  11. Velg om du vil ha e-poster om enheten, ved å trykke på Registrer deg eller Nei takk.
  12. Velg hvilke videotjenester du vil legge til  Neste.
  13. Trykk på Fortsett  Fortsett.

Merk: Hvis du ser feilmeldingen «Feil ved tilknytning av enheten», må du kjøre en tilbakestilling til fabrikkstandard  for Chromecast-enheten.

​Fjern tilknytningen til en enhet

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på enheten din.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger etterfulgt av Fjern enheten etterfulgt av Fjern.