Knytt TV-en til Google Home

Når du tilknytter TV-er og høyttalere, kan du styre musikk og video med Google-assistenten.

Dette trenger du

Disse Cast-enhetene kan spille av innhold på TV-en ved hjelp av Google Home:

• Chromecast
  • Chromecast Ultra
  • TV-er med Chromecast innebygd

Tilknytt en TV eller Chromecast som allerede er konfigurert og tilkoblet nettverket ditt

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Home-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  3. På startskjermen trykker du på enheten du vil tilknytte.

Trykk på Innstillinger Settings icon > Tilknytt et hjem > velg hjemmet ditt > Neste > velg et rom > Neste.

Konfigurer og tilknytt en ny TV

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Home-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Legg til Konfigurer enheten plus Konfigurer nye enheter i hjemmet
  4. Trykk på hjemmet du vil legge til enheten i Neste.
  5. Trykk på enheten du vil konfigurere  Neste.
  6. Sjekk at koden som vises på TV-en, er den samme som den du ser på mobilenheten din.
  7.  Ja.
  8. Trykk på Ja, jeg er med for å sende anonyme data som hjelper oss med å gjøre enhetene våre bedre, eller trykk på Nei takk hvis du ikke vil sende data.
  9. Trykk på rommet du konfigurerer enheten i Neste.
  10. Trykk på Wi-Fi-nettverket du vil koble enheten til Neste.
  11. Trykk på Neste.
  12. Velg om du vil ha e-poster om enheten, ved å trykke på Registrer deg eller Nei takk.
  13. Velg hvilke videotjenester du vil legge til  Neste.
  14. Trykk på Fortsett  Fortsett.

Merk: Hvis du ser feilmeldingen «Feil ved tilknytning av enheten», må du tilbakestille Chromecasten til fabrikkstandard.

Fjern tilknytningen til en enhet

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Home-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. På startskjermen trykker du på enheten du vil fjerne.
  4. Trykk på Innstillinger  og deretter Fjern enheten og deretter Fjern.