To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Knytt TV-en til Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din

Når du knytter sammen TV-er og Google Nest- eller Home-skjermer og -høyttalere, kan du bruke Google-assistenten til å kontrollere musikk og video.

Dette trenger du

På disse Cast-enhetene kan du spille av medier på TV-en ved hjelp av høyttalere eller skjermer:

• Chromecast
  • Chromecast Ultra
  • TV med Chromecast innebygd

Tilknytt en TV eller Chromecast som er konfigurert og koblet til wifi

1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren, skjermen, Chromecasten eller Pixel Tablet-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen .
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Trykk på Legg til i et rom  Velg et hjem  Neste Flytt enheten.
  5. Under «Hvor er denne enheten?» velger du et rom  trykk på Neste.

Konfigurer og tilknytt en ny TV

1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren, skjermen, Chromecasten eller Pixel Tablet-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter Legg til Google Nest- eller partnerenhet Google Nest or partner device.
  4. Trykk på hjemmet du vil legge til enheten i  Neste.
  5. Trykk på enheten du vil konfigurere  Neste.
  6. Sjekk at koden som vises på TV-en, er den samme som den du ser på mobilenheten din.
  7. For å sende anonyme data som hjelper oss med å gjøre enhetene våre bedre, trykk på Ja, jeg er med. For å velge dette bort, trykk på Nei takk.
  8. Trykk på rommet du konfigurerer enheten i  Neste.
  9. Trykk på Wi-Fi-nettverket du vil koble enheten til  Neste.
  10. Trykk på Neste.
  11. For å velge om du vil motta e-poster om enheten din, trykk på Registrer deg eller Nei takk.
  12. Velg hvilke videotjenester du vil legge til  Neste.
  13. Trykk på Fortsett  Fortsett.

Merk: Hvis du ser feilmeldingen «Feil ved tilknytning av enheten», må du tilbakestille Chromecast-enheten til fabrikkstandard.

​Fjern tilknytningen til en enhet

1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren, skjermen, Chromecasten eller Pixel Tablet-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Favoritter eller Enheter
  4. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  5. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av Fjern enheten.