To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Television linkittäminen Google Nest‑ tai Google Home ‑kaiuttimeen tai ‑näyttöön

Kun linkität televisiosi ja Google Nest‑ tai Google Home ‑kaiuttimesi tai ‑näyttösi, voit ohjata musiikin ja videon toistoa Google Assistantilla.

Mitä tarvitset

Voit toistaa mediaa televisiossa kaiuttimilla tai näytöillä seuraavien Cast-laitteiden avulla:

• Chromecast
  • Chromecast Ultra
  • Chromecast Built-In ‑televisio

Käyttöön otetun ja Wi-Fi-verkkoon yhdistetyn television tai Chromecastin linkittäminen

1. Varmista, että puhelin tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin, näyttö, Chromecast tai Pixel Tablet.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus .
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Napauta Lisää huoneeseen  Valitse koti  Seuraava Siirrä laite.
  5. Valitse huone kohdasta "Missä tämä laite on?" valitse Seuraava.

Uuden television käyttöönotto ja linkittäminen

1. Varmista, että puhelin tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin, näyttö, Chromecast tai Pixel Tablet.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Laitteet Lisää Google Nest tai yhteistyökumppanin laite Google Nest or partner device.
  4. Valitse koti, johon haluat lisätä laitteen  Seuraava.
  5. Valitse käyttöön otettava laite  Seuraava.
  6. Varmista, että televisiossa ja mobiililaitteellasi näkyvät koodit täsmäävät.
  7. Valitse Kyllä, niin laitteeltasi lähetetään nimetöntä dataa, joka auttaa meitä parantamaan laitteitamme. Voit estää tämän valitsemalla Ei kiitos.
  8. Valitse huone, jossa otat laitteen käyttöön  Seuraava.
  9. Valitse Wi-Fi-verkko, johon haluat yhdistää laitteen  Seuraava.
  10. Valitse Seuraava.
  11. Valitse, haluatko saada laitteeseesi liittyviä sähköposteja, napauttamalla Tilaa tai Ei kiitos.
  12. Valitse lisättävät videopalvelut  Seuraava.
  13. Valitse Jatka  Jatka.

Huom. Jos näet "Virhe linkitettäessä laitetta" ‑ilmoituksen, sinun on palautettava Chromecast-laitteen tehdasasetukset.

​Laitteen linkityksen poistaminen

1. Varmista, että puhelin tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin, näyttö, Chromecast tai Pixel Tablet.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Suosikit tai Laitteet
  4. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  5. Valitse Asetukset  ja sitten Poista laite.