To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Knyt dit fjernsyn til din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm

Når du tilknytter dine fjernsyn og Google Nest- eller Google Home-højttalere eller -skærme, kan du styre musik og video ved hjælp af Google Assistent.

Udstyr

Følgende Cast-enheder kan afspille medier på dit fjernsyn via højttalere eller skærme:

• Chromecast
  • Chromecast Ultra
  • Fjernsyn med indbygget Chromecast

Tilknyt et fjernsyn eller en Chromecast, der er konfigureret og har forbindelse til Wi-Fi

1. Sørg for, at din telefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler, skærm, Chromecast eller Pixel Tablet.
  2. Åbn Google Home-appen .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Føj til et rum Vælg et hjem Næste Flyt enhed.
  5. Under "Hvor er denne enhed?" skal du vælge et rum tryk på Næste.

Konfigurer og tilknyt et nyt fjernsyn

1. Sørg for, at din telefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler, skærm, Chromecast eller Pixel Tablet.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Enheder Tilføj Google Nest- eller partnerenhed Google Nest or partner device.
  4. Tryk på det hjem, du vil føje enheden til Næste.
  5. Tryk på den enhed, du vil konfigurere  Næste.
  6. Tjek, at den kode, der vises på fjernsynet, stemmer overens med den kode, der vises på din mobilenhed.
  7. Tryk på Ja tak for at sende anonyme data, der hjælper os med at forbedre enheder. Tryk på Nej tak, hvis du ikke er interesseret.
  8. Tryk på det rum, hvor enheden skal placeres Næste.
  9. Tryk på det Wi-Fi-netværk, du vil knytte din enhed til Næste.
  10. Tryk på Næste.
  11. Tryk på Tilmeld dig eller Nej tak for at angive, at du vil modtage mails om din enhed.
  12. Vælg, hvilke videotjenester du vil tilføje  Næste.
  13. Tryk på Fortsæt  Fortsæt.

Bemærk! Hvis du får fejlmeddelelsen "Fejl ved tilknytning af enhed", skal du gendanne fabriksindstillingerne på din Chromecast-enhed.

​Fjern tilknytningen af en enhed

1. Sørg for, at din telefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler, skærm, Chromecast eller Pixel Tablet.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter eller Enheder
  4. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  5. Tryk på Indstillinger og så Fjern enhed.