To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Aktivera och inaktivera Stör ej

Du kan stänga av ljudet för påminnelser, utsändningar, meddelanden om besökare från Nest-dörrklockor och andra upplästa aviseringar på högtalare och skärmar från Google med Stör ej.

1.  Kontrollera att telefonen eller surfplattan är länkad till samma konto som högtalaren eller skärmen.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar  följt av Aviseringar och digitalt välmåendeföljt av Stör ej.
  5. Aktivera eller inaktivera Stör ej.