To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Slå Ikke forstyrr av eller på

Med Ikke forstyrr kan du kutte lyden for påminnelser, kringkastinger, meldinger om besøkende fra Nest-ringeklokker og andre talevarsler på Google-høyttalere og -skjermer.

1.  Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er knyttet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Trykk på Innstillinger  og så Varsler og Digital balanse og så Ikke forstyrr.
  5. Slå Ikke forstyrr av eller på.