'Niet storen' in- of uitschakelen

Je kunt herinneringen en andere gesproken meldingen dempen op de Google Home, Google Nest Mini (2e generatie), Google Home Mini (1e generatie), Google Home Max en Google Nest-schermen.

'Niet storen' in- of uitschakelen

1. Zorg ervoor dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je speaker of scherm voor Google Nest of Google Home.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik in Home  op het apparaat waarvoor je 'Niet storen' wilt instellen.
  4. Tik rechtsboven op de apparaatkaart op Instellingen .
  5. Scroll om Niet storen te vinden.
  6. Tik om de schuifregelaar op aan On of uit Off te zetten.