To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Niet storen aan- of uitzetten

Met Niet storen kun je het geluid van herinneringen, omroepberichten, Nest Doorbell-bezoekersmeldingen en andere gesproken meldingen uitzetten op Google-speakers en -schermen.

1.  Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is gekoppeld aan hetzelfde account als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  4. Tik op Instellingen  en dan Meldingen en digitaal welzijn en dan Niet storen.
  5. Zet Niet storen aan of uit.