To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Älä häiritse ‑tila päälle tai pois päältä

Voit mykistää muistutukset, lähetykset, Nest Doorbell ‑vierailijailmoitukset ja muut puhutut ilmoitukset Googlen kaiuttimilla ja näytöillä Älä häiritse ‑tilan avulla.

1.  Varmista, että mobiililaite tai tabletti on linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin tai näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse Asetukset  ja sitten Ilmoitukset ja digitaalinen hyvinvointi ja sitten Älä häiritse.
  5. Laita Älä häiritse päälle tai pois päältä.