Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Aktivér eller deaktiver Forstyr ikke

Med funktionen "Forstyr ikke" kan du slå lyden fra for påmindelser, fællesbeskeder, Nest Doorbell-meddelelser om besøg og andre oplæste notifikationer på Google-højttalere og -skærme.

1.  Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er knyttet til den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger  og derefter Notifikationer og Digital balanceog derefter Forstyr ikke.
  5. Aktivér eller deaktiver Forstyr ikke.