Aktivér eller deaktiver Forstyr ikke

Du kan slå lyden fra for påmindelser og andre oplæste notifikationer på Google Home, Google Nest Mini (2. generation), Google Home Mini (1. generation), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub, og Google Nest Hub Max.

Aktivér eller deaktiver Forstyr ikke

Højttalere

1.  Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest- eller Home-højttaler.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din højttaler eller skærm.
  4. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  5. Tryk på Forstyr ikke.
  6. Aktivér eller deaktiver Forstyr ikke .

Skærme

1.  Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din højttaler eller skærm.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger efterfulgt af Notifikationer og Digital balance.
  5. Aktivér eller deaktiver Forstyr ikke .