Länka musiktjänsterna och ange en standardtjänst

Du kan ansluta din musik och välja en favoritmusiktjänst som standard. Standardtjänsten används i första hand när det är möjligt.

Länka musiktjänster

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som högtalaren eller skärmen från Google Nest eller Google Home.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck på kontot uppe till höger.
  4. Kontrollera att Google-kontot som visas är det som är länkat till Google Home- eller Google Nest-enheten. Du byter konto genom att trycka på ett annat konto eller på Lägg till ytterligare ett konto.
  5. Återgå till startskärmen och tryck på Lägg till  uppe till vänster  Musik och ljud.
  6. Välj standardtjänst genom att trycka på den musiktjänst du vill använda.
  7. Länka funktioner:
    1. För Google Play Musik och YouTube Premium länkas kontona automatiskt när du länkar Google-kontot till Google Home.
    2. För Spotify och Pandora måste du länka kontona manuellt.
      • Anslut kontot genom att trycka på en musiktjänst  Länka konto  logga in eller registrera dig för tjänsten och följ anvisningar i appen.
      • Ta bort länken till ett konto genom att trycka på Ta bort länk  Ta bort länken till kontot.
Obs! Google Nest- och Home-enheter har bara stöd för ett konto per streamingtjänst för närvarande.

Här finns mer information om hur du lyssnar på musik via högtalare och skärmar från Google Nest och Google Home.