Länka musiktjänsterna och ange en standardtjänst

Du kan ansluta din musik och välja en favoritmusiktjänst som standard. Standardtjänsten används i första hand när det är möjligt.

Länka musiktjänster

1. Kontrollera att mobilen eller surfplattan är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Google Home-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck på Konto  nere till höger.
  4. Kontrollera att Google-kontot som visas är kontot som är länkat till Google Home.  Du byter konto genom att klicka på triangeln till höger om kontonamnet.
  5. Tryck på Musik .
  6. Välj standardtjänst genom att trycka på radioknappen till höger om tjänsten.
  7. Länka kontona.
    • För Google Play Musik och YouTube Premium länkas kontona automatiskt när du länkar Google-kontot till Google Home.
    • För Spotify och Pandora måste du länka kontona manuellt.
      1. Anslut kontot genom att trycka på LÄNKA.
      2. Logga in eller registrera dig för tjänsten och slutför inloggningsflödet.
      3. Ta bort länken till ett konto genom att trycka på TA BORT LÄNK.

Obs! Google Home har bara stöd för ett konto per streamingtjänst för närvarande.

Här finns mer information om hur du lyssnar på musik på Google Home.