To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Länka musiktjänsterna och ange en standardtjänst

Du kan länka musiktjänster du använder och välja en standardtjänst för musik. Standardtjänsten används i första hand när det är möjligt.

Länka musiktjänster

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma wifi-nätverk eller länkad till samma konto som högtalaren eller skärmen.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck på ditt konto.
  4. Kontrollera att Google-kontot som visas är kontot som är länkat till Google-enheten. Om det är rätt konto kan du trycka på för att stänga kontofönstret. Du byter konto genom att trycka på ikonen för rullgardinsmenyn och sedan på ett annat konto eller Lägg till ytterligare ett konto.

5. Tryck på för att stänga kontofönstret.
  6. Tryck på Inställningar .
  7. Tryck på Musik under Tjänster.
  8. Välj standardtjänst genom att trycka på den musiktjänst du vill använda. Den här tjänsten används när du säger ”Hey Google, spela upp musik” till assistenten.
    Om din musiktjänst inte finns i listan kontrollerar du att du har laddat ned appen och loggat in.
  9. Under Fler musiktjänster kan du länka och ta bort länken till andra tillgängliga tjänster. Tryck på en tjänst för att länka eller ta bort länken.

Obs! Högtalare och skärmar har bara stöd för ett konto per streamingtjänst för närvarande.

Läs mer om att lyssna på musik via högtalare och skärmar från Google Nest och Google Home.