To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tilknytt musikktjenestene dine, og angi en standardtjeneste

Du kan tilknytte musikktjenestene dine og angi en standardtjeneste for musikk. Såfremt det er mulig, brukes denne standardtjenesten først.

Tilknytt musikktjenestene dine

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på kontoen din.
  4. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google-enheten din. Hvis du ser riktig konto, trykker du på for å lukke kontovinduet. For å bytte konto, trykk på rullegardinikonet og så på en annen konto eller på Legg til en ny konto.

5. Trykk på  for å lukke kontovinduet.
  6. Trykk på Innstillinger .
  7. Under «Tjenester» trykker du på Musikk.
  8. For å velge en standardtjeneste, trykk på musikktjenesten du vil bruke. Assistenten bruker denne tjenesten når du sier «Hey Google, spill av musikk».
    Hvis musikktjenesten ikke er oppført, må du sørge for at du har lastet ned appen og logget på.
  9. Under Flere musikktjenester kan du tilknytte og fjerne tilknytningen til andre tilgjengelige tjenester. Trykk på en tjeneste for å tilknytte eller fjerne tilknytningen til den.

Merk: Høyttalere og skjermer har for øyeblikket en grense på én konto per strømmetjeneste. Dette gjelder for alle tjenester.

Finn ut hvordan du lytter til musikk på Google Nest- og Home-høyttalere og -skjermer.