Je muziekservices koppelen en de standaardservice instellen

Je kunt je muziek koppelen en een favoriete muziekservice selecteren als standaardservice. Deze standaardservice wordt, indien mogelijk, als eerste gebruikt.

Je muziekservices koppelen

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Home-apparaat.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik rechtsonder op Account .
  4. Controleer of het vermelde Google-account het account is dat aan de Google Home is gekoppeld.  Als je van account wilt wisselen, klik je op het driehoekje rechts van de accountnaam.
  5. Tik op Muziek .
  6. Tik rechts van de service op het keuzerondje om je standaardservice te kiezen.
  7. Koppel je accounts.
    • In het geval van Google Play Muziek en YouTube Premium wordt je account automatisch gekoppeld wanneer je je Google-account aan de Google Home koppelt.
    • In het geval van Spotify en Pandora moet je je account zelf koppelen.
      1. Tik op KOPPELEN om je account te koppelen.
      2. Log in of meld je aan voor de service en voltooi het inlogproces.
      3. Tik op ONTKOPPELEN om de koppeling met een account te verbreken.

Opmerking: Google Home biedt momenteel voor alle services ondersteuning voor één account per streamingservice.

Hier vind je meer informatie over hoe je op de Google Home naar muziek kunt luisteren.